Burak Yılmaz’dan veda mesajı


Beşiktaş ile kendi isteğiyle yollarını ayıran Burak Yılmaz, sosyal medyadan veda mesajı yayımladı. Burak, mesajında siyah-beyazlı kulübe teşekkür etti.

 

Tarih : 10 Kasım 2023 Cuma 14:48

Siyah-beyazlılar'ın UEFA Avrupa Konferans Ligi 4. hafta maçında sahasında Bodo Glimt'e mağlup olmasının ardından bugün karşılıklı anlaşarak takımın başından ayrılan Burak Yılmaz, sosyal medya hesaplarından veda mesajı yayımladı. Genç antrenör, yayımladığı mesajda, "Her şey için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. Futbolculuk kariyerinde de formasını giydiği Beşiktaş'ta sezon başında yardımcı antrenör olarak göreve başlayan Burak Yılmaz, Şenol Güneş'in istifasının ardından takımın başına geçti. Siyah-beyazlılar ile 4 Süper Lig, 2 UEFA Avrupa Konferans Ligi olmak üzere 6 karşılaşmaya çıkan genç antrenör, söz konusu müsabakalarda 2 galibiyet elde ederken, 4 kez de sahadan mağlup ayrıldı.

TARAFTARLARDAN BURAK YILMAZ’A TEPKİ

Beşiktaş taraftarı, Bodo/Glimt müsabakasında Teknik Sorumlu Burak Yılmaz ve siyah-beyazlı futbolculara tepki gösterdi. Taraftarlar, 'Burak Yılmaz'ı istemiyoruz' ve 'Formayı çıkarıp gidin' tezahüratlarında bulundu. UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu dördüncü maçında Beşiktaş, evinde Bodo/Glimt'e 2-1 mağlup oldu. Siyah-beyazlı taraftarlar, mücadele esnasında ve bitiş düdüğünün ardından Teknik Sorumlu Burak Yılmaz ile futbolcuların aleyhinde tezahüratlar yaptı. Taraftarlar, 'Burak Yılmaz'ı istemiyoruz' ve 'Formayı çıkarıp gidin' diyerek hem genç çalıştırıcıya hem de takıma tepkilerini gösterdi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA