Tuvalde Cumhuriyetimizin 100 Yılı!


İçel Sanat Kulübü (İSK) ve Mersin Kent Konseyi, Cumhuriyetin 100. Yılı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla ‘Tuvalde Cumhuriyetimizin 100. Yılı’ Sergisi’ni sanatseverlerle buluşturdu. Sergide Kurtuluş Savaşı, Atatürk ve Cumhuriyet’i anlatan 22 eser bulunuyor. Sergi, 10 Kasım’a kadar sanatseverlere açık olacak.

 

Tarih : 30 Ekim 2023 Pazartesi 16:45

Necdet TAŞ

İçel Sanat Kulübü (İSK) ve Mersin Kent Konseyi, Cumhuriyetin 100. Yılı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla ‘Tuvalde Cumhuriyetimizin 100. Yılı’ Sergisi’ni sanatseverlerle buluşturdu. İçel Sanat Kulübü Müfide İlhan Sergi Salonu’ndaki serginin açılışı gerçekleştirildi.

SERGİ 10 KASIM’A KADAR AÇIK

Sergide 22 sanatçının eserleri yer aldı. Çok sayıda sanatseverin katıldığı sergi açılışında İSK Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Alkar bir konuşma yaptı. Alkar, Cumhuriyetin önemini belirterek sergiye eserleri ile katılan sanatçılara ve katılımcı sanatseverlere teşekkür etti.  Alkar’ın konuşmasından sonra Cansu Daloğlu piyano ile atamızın sevdiği şarkılardan ‘Bülbülüm altın kafeste’yi seslendirdi. Daha sonra da sanatçı Ali Diyaroğlu mimiklerini ve ses tonunu çok iyi kullanarak Nazım Hikmet’in Kuvayi Milliye destanından şiirler okudu. Sergide; Asuman Bozkurtoğlu, Aysun Akgün, Ayşe Vanlı, Erdinç Saraç, Güldem Kervan, Hafize Muhtar, Hasan Şahin, Kemal Uğur, Melahat Kılıç, Nalan Yılmaz, Nazan Kundak, Necla Aksungur, Nejla Çağlar, Nimet Sarıbay, Nuran Sezen, Ömer Özgen, Tahsin Yavuçmen, Tevhide Çakır, Yılmaz Uçak, Zeliha Kaya, Zeynep Demirdeler, Zübeyde Ağdıran’a ait Kurtuluş Savaşı, Atatürk ve Cumhuriyet’i anlatan 22 eser bulunuyor. Sergi 10 Kasım’a kadar açık olacak.

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA