Büyükşehir standına büyük ilgi


Bu yıl 8.’si düzenlenen “CNR Mersin Kitap Fuarı” Mersinli kitapseverler için kapılarını açtı. Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı da, “8. CNR Mersin Kitap Fuarı”nda açtığı stant ile birbirinden değerli yazarları, Mersinli kitapseverlerle buluşturup, imza günleri gerçekleştiriyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi; Mersin Kent Kitaplığı tarafından basımı yapılan 16 yazarın 19 farklı eseri ile fuarda yer alıyor.

 

Tarih : 16 Ekim 2023 Pazartesi 11:38

Haber Merkezi

Bu yıl 8.’si düzenlenen “CNR Mersin Kitap Fuarı” Mersinli kitapseverler için kapılarını açtı. Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı da, “8. CNR Mersin Kitap Fuarı”nda açtığı stant ile birbirinden değerli yazarları, Mersinli kitapseverlerle buluşturup, imza günleri gerçekleştiriyor. 14-22 Ekim tarihleri arasında Yenişehir Fuar Merkezi’nde açık olacak “8. CNR Mersin Kitap Fuarı”; Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin Valiliği, Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Yenişehir Belediyesi, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) iş birliği ve KOSGEB desteği ile düzenleniyor.

KİTAPLAR KİTAPSEVERLERE ÜCRETSİZ HEDİYE EDİLİYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi fuarda her gün 10.00 ile 20.00 saatleri arasında stant açıyor. Yazarlar; Büyükşehir Belediyesi’nin Mersin Kent Kitaplığı tarafından basılan kitaplarını imzalayıp, katılımcılara hediye ediyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin fuarda stant açtığını gören Mersinli kitapseverler de memnuniyetlerini dile getiriyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi; Mersin Kent Kitaplığı tarafından basımı yapılan 16 yazarın 19 farklı eseri ile fuarda yer alıyor. Mersin Büyükşehir belediyesi tarafından kitapseverlere; Mersin Kent Kitaplığı’nın yetişkinler için olan kitapları ile Cumhuriyet Yayınları’nın da çocuk kitapları ücretsiz olarak hediye ediliyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin standında; Tuz Deposundan Taş Binaya ve Mersin Dedikleri Bir Limandı Aslında kitapları ile Abdullah Ayan, Yakamoz kitabı ile İhsan Toksöz, Atatürk Mersin’de kitabı ile Semihi Vural, Mersin Halkevi kitabı ile Resul Yiğit, Mersin’i Tanıyoruz kitabı ile Ali Toydemir, Can’ın Yoga Yolculuğu kitabı ile Duygu Özcanlı, Mersin’e Adanmış Bir Ömür Gazetecilik kitabı ile Fatma Aymer, Mersin Tarsus Halk Kültürü kitabı ile Turan Ali Çağlar, İnsan Dur kitabı ile Ahmet Bülbül, Antik Çağ Tarsus Olimpiyatları, Tarsus Çeşme ve Hayratları, Tarsus’ta İlk Elektrik ve Barajlar kitapları ile Uğur Pişmanlık, Deyimlerin Öyküsü kitabı ile Abdullah Toroslu, İçel Tarihi kitabı ile Rıfat Karaduman, Aydınlığa Yürüyüş kitabı ile Ali Uysal, Düşlerimden Düşenler kitabı ile Ahmet Eroğlu, Babai kitabı ile Can Çeliker ve Çünkü Deccal İnsanoğlunun Ta Kendisiydi kitabı ile de Özgür Doğan Mersinli kitapseverlerle buluşuyor.

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA