Mersin’de ’İl Zümre Başkanları Toplantısı’ yapıldı


Mersin’de İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca başkanlığında ’2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İl Zümre Başkanları Toplantısı’ yapıldı.

 

Tarih : 2 Ekim 2023 Pazartesi 15:47

Haber Merkezi

Suphi Öner Öğretmenevinde, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından güncellenen 'Ölçme ve Değerlendirme' yönetmeliğinin ayrıntılı olarak değerlendirildiği toplantıda konuşan Adem Koca, "Bildiğiniz gibi bakanlığımız, ölçme ve değerlendirme yönetmeliğinde önemli bazı değişikleri yapmayı uygun görmüştür. Bizlerin sahada eğitim öğretim sürecinin en titiz bileşenlerinden biri olan ölçme ve değerlendirme çalışmalarını, bakanlığımızın yönergeleri doğrultusunda, son derece dikkatli, objektif bir şekilde yürütmesi büyük önem arz etmektedir. Ölçme ve değerlendirme birimimiz bu toplantıda gerekli danışmanlığı yapacaktır. Talebimiz, zümre başkanları olarak değişen yönetmeliğimizi dikkatle kavrayıp, okullarınızda zümrelerinize aktarmanız, sürecin önemine binaen yakından takip etmeniz, öğrencilerimize ve velilerimize de değişen unsurları en güzel şekilde anlatmanızdır" dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA