Mersin Perakende Zirvesi için geri sayım başladı


MTSO’nun 6 Meslek Komitesi, işbirliği içinde perakende sektöründeki yeni trendlerin değerlendirileceği Mersin Perakende Zirvesi 2023’ü düzenlemeye hazırlanıyor. Doğtaş Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, Trendyol icra Kurulu Üyesi Ozan Acar, LC Waikiki Uluslararası Mağazacılık Genel Müdür Yardımcısı Özgür İnanç Sezginer ve Arçelik A.Ş Pazarlama Direktörü Murat Karaca gibi sektörün önde gelen isimlerini ağırlayacak olan Zirve ile sektörün geleceğine ışık tutulacak.

 

Tarih : 2 Ekim 2023 Pazartesi 14:45

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 7, 8, 9, 11, 12 ve 29 No’lu Meslek Komiteleri ‘Perakende Sektöründe Yeni Trendler’ konulu Mersin Perakende Zirvesi 2023’ün hazırlıklarını sürdürüyor. 26 Ekim’de Hilton Otel’de gerçekleşmesi planlanan Zirve, Avrupa Birliği tarafından finanse edilecek.  Mersin Perakende Zirvesi Organizasyon Komitesi’nin zirvenin detaylarını değerlendirdiği toplantısına MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır da katıldı. Zirvede perakendeciliğin geleceği, modern perakendecilikte AB uygulamaları, dijital perakendecilikte iyi uygulamalar, gelenekselden yeni nesil perakendeciliğe geçiş süreci, Türkiye’de ve dünyada perakende sektörü ile dijital perakendecilikte güncel sorunlar ile çözüm önerileri ele alınacak.  Tüm gün sürecek zirvede gerçekleştirilecek iki ayrı panelde ise yerel firmaların tanıtımına yer verilecek. ‘Dijital Pazar Yerleri ve Başarı Örnekleri’ isimli panelde Mersin’in kendi alanında başarı gösteren firmaları Locco Ahşap’tan Eda Kandil, PANDY Tekstil’den Abdullah Keleş, Mersin Serin Teknik’ten Sercan İngilok ile Makiteks Tekstil’den Aykut Toker deneyimlerini paylaşacak. Yine ‘Müşteri Odaklı Perakendecilikte Bölgesel Örnekler’ konulu bölümde ise Merit Pazarlamadan Melis Yıldız, Rota Klima’dan Veysel Umut Çinici, Kitapsan’dan Hasan Söyümez, H Consept Mobilya’dan İbrahim Eşkara, Ekobaymar’dan Şemsettin Bayar ile Dağ Tekstilden Mehmet Dağ bölgesel örnekler olarak sunum gerçekleştirecek. Aynı zamanda kurulacak stantlarda katılımcılar bir taraftan ürünlerini tanıtırken diğer taraftan iş görüşmeleri yapma fırsatı da yakalayacak.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA