Yörükler Kılıçdaroğlu’ndan yol istedi


Milletvekili seçildiğinden bu yana Mersin’de vatandaşın ayağına ilk giden, sürekli sahada olan Çamlıyayla’dan Anamur’a çalmadık kapı, dağlarda girmedik Yörük çadırı bırakmayan CHP Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır, yine gönülleri fethetti.

 

Tarih : 15 Eylül 2023 Cuma 11:55

Milletvekili seçildiğinden bu yana Mersin’de vatandaşın ayağına ilk giden, sürekli sahada olan Çamlıyayla’dan Anamur'a çalmadık kapı, dağlarda girmedik Yörük çadırı bırakmayan CHP Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır, yine gönülleri fethetti. Erdemli’ye bağlı Küstülü ve Sarıkaya Mahallelerini ziyaret eden CHP’li Çakır, daha sonra balıyla meşhur Eğriçayır Yaylası’na çıktı. Yörüklerin büyük bir sevinçle karşıladığı ve gelişi için kurban kestiği Çakır’ı çadırlarında misafir eden Yörükler, Çakır aracılığıyla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüntülü görüşme gerçekleştirdi. Kılıçdaroğlu ve eşini Eğriçayır Yaylası’na davet eden Boyuninceli Yörükler, CHP Genel Başkanı’ndan yayla yollarının yapılmasını talep etti. KIlıçdaroğlu da yol için Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile görüşeceğini bu sorunu çözeceği sözünü verdi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA