Kocamaz; “İYİ Partililer kullanılacak maraba değil”


Yerel seçimlere tek başına gireceklerinin altını çizen İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, “Hiç kimse İYİ Parti’yi ve İYİ Partilileri maraba ya da kullanılacak bir malzeme olarak kullanmaya kalkmasın. O ittifak yüzünden hem CHP, hem de İYİ Parti kaybetti! Kazananlar ise CHP listesinden seçime giren marjinal partiler oldu” dedi.

 

Tarih : 14 Eylül 2023 Perşembe 13:22

Necdet TAŞ

İYİ Parti’nin yerel seçimlere her yerden tek başına girme kararını değerlendiren İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, “Yerel seçim sathına girdiğimiz şu günlerde, partimizin “seçime tek başımıza gireceğiz” açıklamasının ardından TV’lerde gerdan kıran bazı gazeteci müsveddeleri İYİ Parti’ye olan kin ve nefretlerini depreştirerek pervasızca saldırmaya başladılar. Ama önemli değil. Bizler İYİ Partililer olarak Milletin sesi olmaya devam edeceğiz. Bizler doğru bildiğimiz yolda emin adımlarla yürümeye devam edecek, İnşallah ta başarılı olacağız. Hiç kimse İYİ Parti’yi ve İYİ Partilileri maraba ya da kullanılacak bir malzeme olarak kullanmaya kalkmasın. Altılı Masa ve Millet İttifakı Parlamenter Sistem’e geçiş için bir ihtiyaçtı. İYİ Parti’de O hedefe ulaşabilmek için her türlü fedakarlığı yaptı. Tüm dünya da biliyor ki, İYİ Parti ve Sayın Meral Akşener’in tüm çabalarına rağmen, bir inat uğruna O hedefe ulaşılamadı ve o ittifak 28 Mayıs 2023 itibari ile sona erdi. O ittifak nedeni ile tüm partiler kaybetti. O ittifak yüzünden hem CHP, hem de İYİ Parti kaybetti. Kazananlar ise CHP listesinden seçime giren marjinal partiler oldu” dedi.

“CUMHUR İTTİFAKIM KATOLİK NİKAHI GİBİ”

Bu konuda, hiç kimsenin İYİ Parti’yi suçlamaya hakkının olmadığını ve olamayacağını ifade eden Kocamaz, “Şu anda yeni bir süreç başladı. Biz de İYİ PARTİ olarak kendimize yeni bir yol haritası çizdik. Bu doğrultuda yolumuza devam ediyoruz. Genel İdare Kurulu’nda alınan bu karar İnşallah hayırlı bir karar olacaktır. Zira biz ayrı bir tüzel kişilik ve ayrı bir siyasi partiyiz. Millet İttifakı ile Cumhur İttifakı arasındaki en önemli farkta bu idi. Onlar adeta Katolik nikahı gibi her konuda birbirini tamamlayan yapışık ikizler gibi, doğru ya da yanlış fikirleri uyuşmasa da her konuda birbirini savunan bir yapıya sahip. Ama Millet İttifakının böyle bir yapısı yoktu. Hedef belli idi. O hedefe ulaşabilmek için bir araya gelinmişti! Olmadı. Olmayınca da İttifak ortadan kalktı. Önümüzdeki yerel seçimde İYİ Parti’nin ve İYİ Partili olmanın ne demek olduğu çok daha iyi anlaşılacak. Alınan bu karar Vatanımıza ve Milletimize hayırlı olsun” dedi. 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA