Öğrencilerden Başkan Yılmaz’a sevgi seli


Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Vali Sabahattin Çakmakoğlu İlkokulu’nda düzenlenen İlköğretim Haftası kutlama programına katılarak, öğrencilerin sevinçlerine ortak oldu. Okul bahçesinde öğrencilerin yoğun sevgisiyle karşılanan Başkan Yılmaz, sınıfları ziyaret ederek öğrencilere tek tek boyama seti hediye etti. Yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyen Başkan Yılmaz; “Tüm öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin yeni eğitim öğretim yılını tebrik ediyor, sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini diliyorum” dedi.

 

Tarih : 13 Eylül 2023 Çarşamba 16:27

Haber Merkezi

Toroslar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği program, çocukların gösterileri ile devam etti. Şiirler okundu, şarkılar söylendi. İlköğretim Haftası’nı coşkuyla kutlayan öğrencilerin yüzlerinden gülümseme eksik olmadı. Programın açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Ahmet Yıldırım, İlçedeki İlköğretim Haftası kutlama etkinliğinin okullarında yapılmasından büyük onur duyduklarını söyledi.

“ÇOCUKLARIMIZI PARLAK BİR GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ”

Daha sonra söz alan İlçe Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Tülücü ise yeni eğitim ve öğretim yılına başlamanın heyecanı içerisinde olduklarını belirterek; “Cumhuriyetimizin 100. yılında tüm ülkemizde olduğu gibi Mersin’de de eğitim ve öğretim çalışmalarının, öğrencilerimize yeni başarılar ve yeni ufuklar kazandıracağına inanıyorum. 2023-2024 eğitim öğretim yılının tüm eğitim camiamıza ve özellikle öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, eğitimin geleceğin inşası olduğunu kaydederek; “Cumhuriyetimizin 100. yılında başladığımız eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum. Öğretmenlerimiz, idarecilerimiz ve velilerimiz çocuklarımız için fedakarca çalışıyorlar. İnşallah hep beraber çocuklarımızı parlak bir geleceğe taşıyacağız” diye konuştu. Tüm çocuklara seslenerek onları çok sevdiklerini ifade eden Başkan Yılmaz; “Sevgili çocuklar, bizler sizleri çok seviyoruz. Güzel ve akıllı çocuklarsınız. Hepinize başarılı bir eğitim öğretim yılı diliyoruz” şeklinde konuştu. Başkan Yılmaz, daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Tülücü ile birlikte sınıfları ziyaret ederek, öğrencilerle sohbet etti ve boyama seti hediye etti. İlköğretim Haftası dolayısıyla ilçenin eğitim kurumlarından Şehit Fikri Dilsiz İlkokulu’nda da öğrencilerle bir araya gelen Başkan Yılmaz, çocuklara boyama seti hediye ederek, başarılı bir yıl diledi.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA