Mersinli ekran tutkunları Temmuz’da TV+ izledi


Türkiye’nin dijital içerik platformu TV+, Temmuz’un sıcak günlerinde de Mersinli ekran tutkunlarını zengin içerikleriyle buluşturdu. Temmuz ayında ağırlıkla yerli dizi içeriklerinin izlendiği TV+’ta en çok izlenen yabancı dizi ise yalnızca TV+’ta yayınlanan ‘The Walking Dead: Dead City’ oldu. Mersin, Temmuz ayında en fazla TV+ izleyen ilk 10 şehir arasında yer aldı. Yıl boyunca olduğu gibi, Ağustos ayında da spor, dizi, film, belgesel ve çocuk kategorilerinde, onlarca kaliteli yeni içeriği izleyicisine sunan TV+, içeriklerini güncellemeye devam ediyor.

 

Tarih : 14 Ağustos 2023 Pazartesi 12:03

Türkiye’nin dijital içerik platformu TV+, sıcak geçen Temmuz ayını da ekran tutkunlarının ilgisiyle tamamladı. Mersin, Temmuz ayında en fazla TV+ izleyen ilk 10 şehir arasında yer aldı. İlk gösterimi ABD yayınından hemen sonra Türkiye’de sadece TV+'ta seyirciyle buluşan ve 24 Temmuz’da finali yayınlanan Amerikan televizyon dizisi ‘The Walking Dead’in 6 bölümlük yeni dizisi ‘The Walking Dead: Dead City, Temmuz’da en çok izlenen 5 içerik arasında ilk sırayı aldı. Diziyi sırasıyla, stand up sanatçısı ve oyuncu Doğu Demirkol'un komedyen olma yolunda yaşadıklarını anlatan yerli yapım ‘Doğu’, Adana'daki suç dolu hayatlarını arkalarında bırakan üç gencin hikayesini konu edinen ‘Sıfır Bir’, yine bir Adana hikayesi olan macera ve polisiye türünde dikkat çeken yerli aksiyon dizisi ‘Kıyma’ ve son olarak Türk sinemasının efsanevi yıllarını konu edinen dönem dizisi ‘Yeşilçam’ takip etti. Temmuz’da platformda en çok izlenen filmler ise sırasıyla; ‘Plane’, ‘Suikast Treni’, ‘Örümcek Adam: Örümcek Evreninde’, ‘Sıfır Bir’, ‘Tehlikeli’, ‘Kral Şakir: Korsanlar Diyarı’, ‘Alvin ve Sincaplar: Eğlence Adası’, ‘İntikam Vakti’, ‘Emoji Filmi’ ve yerli yapım ‘Aile Arasında’ oldu.

TV+’TA AĞUSTOS DOPDOLU GEÇECEK

2023 yılına hızlı bir giriş yapan TV+, dünyaca ünlü yapımları Ağustos’ta da seyirciyle buluşturmaya devam ediyor. Diziden filme, belgeselden çocuk ve spor kanallarına kadar farklı kategoride zengin içerik yelpazesi sunan platformun dizilerinde bu ay, sadece TV+’ta yer alan 2022 yapımı psikolojik gerilim dizisi ‘Dark Winds’in ikinci sezonu, seyirciyle buluşuyor. Film tarafında ise sırasıyla 2022 yapımı Amerikan komedi filmi ‘Dog’, aynı yıl çıkan İrlanda yapımı drama filmi ‘The Quiet Girl’, animasyon komedi filmi ‘Fireheart’, 17 ile 19’uncu yüzyıl arasında Batı Afrika krallığı Dahomey'i koruyan tamamı kadın olan savaşçı birlik Agojie’leri anlatan ‘The Woman King’, gizli bir operasyon organizasyonu için çalışan ölümcül suikastçı kadının hikayesi ‘Ava’ öne çıkıyor. Yaşlandıkça huysuzlaşan bir adamın (Antony Hopkins) kızıyla olan hikayesini konu edinen 2020 yapımı ‘The Father’, Amerikan fantastik süper kahraman filmi ‘BloodShot’ ve ses getiren yerli yapım ‘Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu’ bu ay platformda öne çıkan diğer yapımlar arasında yer alıyor. Dünyaca ünlü Moonbug Kids ve Boomerang kanallarıyla birlikte sunduğu çocuk kanalı sayısını 12’ye çıkaran TV+, çocuk kategorisi alanında da içeriklerini zenginleştiriyor. Bu kapsamda; LEGO efsanesi olan animasyon dizi ‘LEGO City Adventures’, canavarlar dünyasına geçiş yapan bir sırt çantası portalına sahip olan 13 yaşındaki Ollie’nin hikayesini anlatan animasyon komedi dizisi ‘Ollie's Pack’, Nickelodeon yapımı Amerikan çizgi dizi ‘T.U.F.F Puppy’ ve mühendislik bilgisiyle makine parçalarından yeni aletler üreten genç çocuk ‘Rusty Rivets’ çizgi dizisi platforma dahil ediliyor.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA