CHP Yenişehir’e ‘Çalışkan’ isim!


CHP Yenişehir İlçe Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Toprak Çalışkan, “Yeni hikayeler yazmak için gençliğimiz var, enerjimiz var. Sizleri, umut dolu yarınlara benimle omuz omuza yürümeye; yürek yüreğe mücadeleye davet ediyorum. Destek verin, hep birlikte başaralım. Bu Büyük ailenin ferdi olarak, mücadelemizi sizlerle birlikte en ön safta yürütmek için desteğinizi bekliyorum” dedi.

 

Tarih : 9 Ağustos 2023 Çarşamba 12:29

Necdet TAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) kurultay takvimi işliyor. İlçe kongrelerinde oy kullanım hakkına sahip olan delegelerinin seçimi temmuz ayında tamamlandı. Sırada ilçe yönetimlerinin belirleneceği kongre süreci var. Bugün başlayacak olan ilçe kongreleri 10 Eylül'de sona erecek. Kongrelerde, yönetim kadrolarının büyük oranda değişime gidilmesi bekleniyor. Çekişmeli geçmesi beklenen CHP Yenişehir İlçe Başkanlığı Kongresi için adaylığını açıklayan son isim Toprak Çalışkan oldu. Bir dönem CHP Mersin İl Gençlik Kolları Başkanlığı da yapan Çalışkan, yeni hikayeler yazmak için delegelerden destek bekliyor. CHP’nin kurultay sürecine girdiğini ve parti içi seçimlerin başladığını hatırlatan Çalışkan, “Bu seçimler, partimizin tüm kademelerine hayırlı olsun! Yenilenmenin öncüsü olsun. Bu süreç neticesinde Partimiz hem kurucu değerlerine hem de sosyal demokrasinin evrensel değerlerine bağlı kalarak yenilenecek ve ardından iktidar olacak. Bizimle beraber bu yolu yürüyen, bugüne kadar bu partiye iğne ucu kadar bile olsa katkısı desteği olmuş, bu uğurda bedeller ödemiş, tüm yol arkadaşlarımı selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

“BU PARTİNİN EVLADIYIM”

Şu an hayatının en gurur verici anlarından birini yaşadığını söyleyen Çalışkan, “Ben hepinizin tanıdığı hayatta en büyük övünç kaynağı, Cumhuriyet Halk Partisi’nin neferi olmak olan bir kardeşinizim. Bugün de karşınıza Yenişehir İlçe Başkanlığı görevine talip olarak çıkıyorum. Edindiğim tüm bilgi ve tecrübelerimi, aldığım eğitim ve birikimimi gençliğimden aldığım enerjiyi harmanlayarak; partimize ilçe başkanı olarak hizmet etmek istiyorum. “Ben” değil, “biz” olabilmek, birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi arttırmak, ortak akılla partimizi yönetmek ve elbette ki her gün bir öncekine göre daha çok çalışmak en temel ilkelerim olacaktır. Ben bu partinin bir evladı olarak her koşulda Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatı boyunca ortaya koyduğu ilkeleri düstur edinerek solun ve sosyal demokrasinin evren ilkelerini takip ettim ve dün olduğu gibi yarın da takip etmeye devam edeceğim.  Biliyorum, hepimiz biraz üzgünüz ama bu toprakların en büyük değerlerinden Yaşar Kemal’in dediği gibi “İnsanoğlu, umutsuzluktan umut yaratandır.” Bizim yolumuzu aydınlatan umudumuz var,  Yeni hikayeler yazmak için gençliğimiz var, enerjimiz var. Sizleri, umut dolu yarınlara benimle omuz omuza yürümeye; yürek yüreğe mücadeleye davet ediyorum. Destek verin, hep birlikte başaralım. Bu Büyük ailenin ferdi olarak, mücadelemizi sizlerle birlikte en ön safta yürütmek için desteğinizi bekliyorum.  Yaşasın sol yaşasın sosyal demokrasi… Yaşasın partimiz, Cumhuriyet Halk Partisi” dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA