MHP gözünü belediyelere dikti


MHP’de İl Başkanının değişmesinin ardından ilçe başkanları da değişmeye başladı. İl Başkanlığı’na Serdar Soydan’ı atayan MHP Genel Merkezi, geçtiğimiz hafta istifası istenen Tarsus İlçe Başkanı Mehmet Çelik’in yerine Fatih Mehmet Yıldırım atandı. Tarsus’taki devir teslim töreninde konuşan MHP Mersin İl Başkanı Serdar Soydan, “Mersin’i, Tarsus’u geri kazanmak istiyoruz. 13 ilçeyi yenileyip seçime hazırlayacağız. Değişime başladık. Genel Başkanımız Mersin’i, Tarsus’u yeniden kazanın diye talimat verdi, o yüzden biz de kolları sıvadık. Ben milletvekili adayıydım, seçimi kıl payı kaçırdım. Bu tabloyu değiştireceğiz” dedi.

 

Tarih : 8 Ağustos 2023 Salı 14:53

Necdet TAŞ

MHP’de İl Başkanının değişmesinin ardından ilçe başkanları da değişmeye başladı. İl Başkanlığı’na Serdar Soydan’ı atayan MHP Genel Merkezi, geçtiğimiz hafta istifası istenen Tarsus İlçe Başkanı Mehmet Çelik’in yerine Fatih Mehmet Yıldırım atandı. Tarsus ilçe binasında gerçekleştirilen törenle Yıldırım, ilçe başkanlığını Mehmet Çelik’ten devraldı. Devir teslim törenine MHP İl Başkanı Serdar Soydan, MHP Mersin eski Milletvekili Baki Şimşek ve partililer katıldı. Devir teslim töreninde konuşan MHP Mersin İl Başkanı Serdar Soydan, “Mersin’i, Tarsus’u geri kazanmak istiyoruz. 13 ilçeyi yenileyip seçime hazırlayacağız. Değişime başladık. Genel Başkanımız Mersin’i, Tarsus’u yeniden kazanın diye talimat verdi, o yüzden biz de kolları sıvadık. Ben milletvekili adayıydım, seçimi kıl payı kaçırdım. Bu tabloyu değiştireceğiz” şeklinde konuştu.

“BU BİR NÖBET DEĞİŞİMİDİR”

MHP Tarsus eski İlçe Başkanı Mehmet Çelik ise, “Bu bir nöbet değişimidir. Biz partimizin bayrağını genç arkadaşlarımıza devrediyoruz. Onlarda Ülkücü harekete hizmet edecek ve bayrağımızı daha yukarılara taşıyacaktır. Önümüzdeki yerel seçimlere hazırlanırken, geçen dönem kaybedilen Tarsus ve Mersin Belediyelerinin yeniden Ülkücü kadrolarla idare edilmesi için hazırlanacağız. Dün olduğu gibi bugünde yarında partimin her zaman bir neferi gibi çalışmaya devam edeceğim. Yeni görev alan arkadaşlarıma teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

“TARSUS BELEDİYESİ’Nİ KAZANMAK İSTİYORUZ”

Programda kısa bir konuşma yapan MHP Tarsus İlçe Başkanı Fatih Mehmet Yıldırım, tek hedeflerinin Tarsus Belediyesi’ni kazanmak olduğunun altını çizerek, “Bize düşen bu saatten sonra teşkilatımızı daha üst seviyelere götürmektir. Hedefimiz, 2024 yılı Mart ayındaki yerel seçimlerdir. Tüm teşkilatımızı buna göre hazırlayacağız. Halkımız ile iç içe, onların sorunlarını gerçekçi bir şekilde gündeme getirip, çözümler arayacağız ve bu süreçte 25 yıl MHP’li bir belediyenin yönettiği Tarsus’a tekrar geri almak için gayret göstereceğiz. Bu bizim birinci hedefimizdir. Bunun dışında 4,5 yıldır Tarsus’ta ciddi kayıplar yaşanmakta. İdari yönetim insanları hem ayrıştırma hem de hizmet alanında başarılı bir çalışma ortaya koymadı. Bizim hedefimiz daha iyi bir yönetim göstererek tekrar Tarsus’ta ki kardeşlik ruhunu Tarsus’a kazandırmaktır. Yaklaşık bir ay gibi bir süre içinde bir kongre süreci yaşayacağız. Ondan sonra MHP tamamen ait olduğu yerde yani milletin yanında olacak. Bu süreç içerisinde bizde elimizden geldiği kadar tüm arkadaşlarımızı bir araya getirmeye çalışacağız” dedi.

 

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA