İYİ Partili Kocamaz hakaretlere isyan etti!


Mersin’in sorunlarını her platformda dile getiren İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, sosyal medyada kendisine hakaret eden MHP’li ve AK Partililere tepki göstererek, “Çeşmeli-Taşucu otoyolunda inşaatın durdurulduğunu paylaştım. Milletin hafta sonları yaşadığı işkenceden bahsettim yani halka yapılan hakaretten bahsettim, ilgisi bilgisi olan olmayan birileri, sağdan soldan saldırıya geçerek, hakaretler ederek, benim yazdıklarımı eleştiriyor. Ben bir muhalefet Milletvekiliyim ve elbette eleştireceğim kardeşim. Bu arada aklınca yorum yaparak, aslında hakaret ve küfürler ederek paylaşım yapanlara da söylediklerini aynıyla iade ediyorum” dedi.

 

Tarih : 3 Ağustos 2023 Perşembe 13:58

Necdet TAŞ

Mersin’in sorunlarını her platformda dile getiren İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, sosyal medyada kendisine hakaret eden MHP’li ve AK Partililere tepki gösterdi. Hatırlanacağı üzere İYİ Partili Kocamaz, sosyal medya hesabından Çeşmeli-Taşucu otoban yolundaki çalışmaların durmasıyla ilgili şunları söylemişti; “Daha önceleri de sizlerle paylaştığım ve TBMM’de dile getirdiğim gibi, seçim öncesinde göstermelik olarak başlatılan Çeşmeli-Taşucu Otoyol çalışmaları şu anda durdurulmuş durumda. Ülkemizde siyaset maalesef bu şekilde işliyor. Seçim öncesi çalışmaları başlat, vatandaşımızın oyunu al, seçim sonrası nasıl olsa oylarını aldık diyerek çalışmaları durdur. Böyle bir uygulama adeta Milleti aptal yerine koymaktır. Ve asla ilkeli ve dürüst bir yaklaşım değildir. Karayollarından sorumlu Bakanı, bir hafta sonu, burada yaşananları ve vatandaşların çektiği çileyi bizzat yerinde tespit etmek amacıyla helikopterle yerinde incelemeye davet etmiştim. Bu çağrımı buradan sosyal medya aracılığı ile bir kez daha yineliyor ve Sayın Bakanı topu topu 80km.lik Mersin-Silifke arasındaki mesafeyi 5 saatte kat edebilmek için ne çileler çektiğini, nasıl bir işkence yaşadığını görmeye göreve davet ediyorum. Yazıktır… Günahtır…  Ve bu yol bir an evvel tamamlanmalı, vatandaşlarımızın yaşadığı bu çileye son verilmelidir. Benden söylemesi. Bakın sekiz ay sonra yerel seçimler yapılacak. Vatandaşımız seçim öncesi başlatacağınız göstermelik çalışmaları bu sefer kendisine yapılmış bir hakaret olarak kabul eder ve rotasını ona göre çizer, bilmenizi isterim. Zira geçmişten bu yana sıkça kullanılan bir söz var; Derler ki, ”Müslüman aynı delikten parmağını yılana iki kere sokturmaz!”

“YAPILAN HAKARETLERİ İADE EDİYORUM”

Bu açıklamasının ardından sosyal medyada adeta MHP ve AK Partililerin linçine uğrayan Kocamaz, “Dün Çeşmeli-Taşucu otoyolunda inşaatın durdurulduğunu paylaştım. Milletin hafta sonları yaşadığı işkenceden bahsettim yani halka yapılan hakaretten bahsettim, ilgisi bilgisi olan olmayan birileri, sağdan soldan saldırıya geçerek, hakaretler ederek, benim yazdıklarımı eleştiriyor. Bu arada aklınca yorum yaparak, aslında hakaret ve küfürler ederek paylaşım yapanlara da söylediklerini aynıyla iade ediyorum. Ben bir muhalefet Milletvekiliyim ve elbette eleştireceğim kardeşim. Ben icra makamında değilim. Bizler İYİ Parti olarak icra makamında olmuş olsaydık, o zamanda herkes bizi eleştirecekti. Elbette edep erkan dahilinde, hakaret etmeden iktidarın yanlış icraatlarını eleştirecek ve dile getireceğim. Muhalefetin görevi iktidarı uyarıp yanlışlarından döndürmek. Ortalık yangın yeri. Ekonomi herkesi vurmuş… İnsanlar kan ağlıyor… Birileri de sırf trollük yapmak adına alakası olmayan konularda yalakalık yapma uğruna yaptığı sözde yorumlarla hakaret ediyor. Yazık. Bu arkadaşlar benim kendilerinin hakkını koruduğumun dahi farkında değil. Söz verilen ve yıllardır bir türlü tamamlanamayan hava alanının, turizm bölgelerinin, konteyner limanının, Çeşmeli-Taşucu Otoyolunun akibetini ve vatandaşın yaşadığı sıkıntıların hesabını sorup, halkın hakkını savunmayacaksam, yapılan yanlışların, verilen ve gerçekleşmeyen sözlerin eleştirisini yapmayacaksam vatandaş beni niye o meclise yolladı. Kimse kusura bakmasın. Yapılan doğruları tebrik etmek, yanlışları da eleştirmek en doğal hakkımızdır” ifadelerini kullandı.

“EKONOMİ RAYINDAN ÇIKMIŞ”

Özellikle dar gelirli vatandaşların derinden yaşadığı ekonomik krize de değinen Kocamaz, “Siyaset hızla yerel seçimlere odaklanmışken vatandaşın özellikle de emeklilerin ağzını bıçak açmıyor. Zira bakkala manava markete gittiği zaman ürünlerin yanına yaklaşamıyor. Etiket fiyatları insanların gözlerini fal taşı gibi açıyor. İnsanlar gördüklerine inanamıyor, şoke oluyor. Maalesef bu durumu düzeltmekle sorumlu olanların aldığı tedbirlerin hiç birisi işe yaramıyor. Ekonomi rayından çıkmış bir türlü dikiş tutmuyor. Dövizi baskı altında tutarak fiyatların belli bir seviyenin üstüne çıkması engellenmeye çalışılıyor. Diğer taraftan akaryakıta yapılan üst üste zamlar her şeyi yeniden altüst ediyor. Belli ki, ben ekonomistim ya da nas var demekle bu işler olmuyor. Su yokuşa akmıyor. Oradan buradan topladığın, daha önce hırsız ilan edip, sonrasında medet umduğun insanlar da bu yaraya merhem olmuyor, olamıyor. Onlarda ekonomiyi düzelteceğim derken vatandaşın dayanacak halini bırakmıyor, sıktıkça suyunu çıkarıyor. Velhasıl işler iyi gitmiyor. Herkes birbirine soruyor. Ne olacak bu Milletin, bu Memleketin hali? diyerek. Her şeyin hayırlısı deyip beklemeye devam mı edeceğiz? Hele bir kısım insanlar var ki, celladına aşık olanlara benziyor. En ufak bir eleştiriye tahammülleri yok” dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA