Hatayspor’un Mersin’deki tesisinin yapımı sürüyor


Yeni sezonda maçlarını Mersin’de oynayacak olan Hatayspor’un, Erdemli ilçesinde antrenmanlarını gerçekleştireceği ve konaklayacağı tesisin yapımı devam ediyor.

 

Tarih : 13 Temmuz 2023 Perşembe 15:12

Mersin Valisi Hamza Pehlivan, Hatayspor Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Başkan Vekili Aydın Toksöz ile Hatayspor Stadyum ve Hataystore’den sorumlu Yönetici Selçuk Akıllı ile görüştü. Yeni sezonda Süper Lig maçlarını Mersin'de oynayacak Hatayspor’un, Erdemli ilçesinde bulunan Avrupa’nın birinci, dünyanın üçüncü en büyük atış poligonu olan tesislerde ağırlanacağını belirten Vali Pehlivan, "Gençlik ve Spor Bakanlığımızın oluruyla, Hatayspor'a tahsis ettiğimiz 40 dekar alan üzerindeki 2 futbol sahasının altyapı çalışmalarını tamamladık. Sahaların üst yapı çalışması da Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılacak ve inşallah sezona yetiştirilecek. Konaklamayı, antrenmanlarını Erdemli ilçemizdeki atış poligonu tesislerinde yapacak olan Hatayspor, maçlarını ise Mersin Şehir Stadyumumuzda gerçekleştirecek. Depremden etkilenen, can kayıpları olan, tesisleri yıkılan Hatayspor’u ilimizde misafir edecek olmaktan dolayı Mersin olarak ziyadesiyle memnuniyet duyuyoruz. Depremden dolayı bir kere daha geçmiş olsun ve başsağlığı dileklerimi iletiyor, lig maratonunda şimdiden başarılar diliyorum" dedi. Görüşmeye, Vali Yardımcısı İbrahim Küçük de eşlik etti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA