Kavalcı; “TİY’i yeniden ayağa kaldırıyoruz”


Yeni sezonda TFF 3. lig 1. grupta yer alacak olan Tarsus idman Yurdu kulüp başkanı Cem Kavalcı basın toplantısı yaptı. Kahvaltılı basın toplantısına TİY yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

 

Tarih : 6 Temmuz 2023 Perşembe 14:17

Necdet TAŞ

 

Tarsus idman Yurdu’nun kuruluşunun 100. yılında bazı yanlış transferler ve önceki dönemdeki yanlış yönetimlerden dolayı takımın küme düştüğünü, hala bunun üzüntüsünü yaşadıklarını belirten TİY kulüp başkanı Cem Kavalcı “101. yılımızda tüm olumsuzlukları üzerimizden atarak ve yeniden yapılanarak 3. ligde iyi bir yer tutmaya çalışacağız. Şu an transfer tahtamız maddi sıkıntılar yüzünden kapalı. Bizde federasyonun yeni uygulaması ile 18-19 amatör oyuncuyu kadromuza alıyoruz. Bu bizim için bir şans. Transfer tahtası açıldığında da takıma ağabeylik yapacak birkaç oyuncu daha alabiliriz. Ama şu an tahta kapalı ve biz BAL ligi ile süper amatör ligde kendini kanıtlamış gelecek vaat eden,  TİY arması için çalışacak, ihanet etmeyecek yıldız adayı oyuncuları kadromuzda topluyoruz. Teknik direktör olarak bölgemizin tanınmış ve başarılı hocalarından İbrahim İnan ile anlaştık. Bu  sezon yer alacağımız 3. ligde kalıcı olmak, sonraki sezonlarda ise elimizdeki kadronun daha iyi değerlendirilip takviye edilmesiyle gelecek sezon 3. ligde şampiyonluğa oynamak istiyoruz” dedi.

 “18 OYUNCU ALDIK”

Başkan Kavalcı, artık milyon liralık transferlerin geride kaldığını mütevazi bir bütçe ile geleceği parlak istikbal vaat eden oyuncuları kadrolarına kattıklarını belirterek “Şu an 18 oyuncu aldık. Bir iki oyuncu daha alabiliriz. Bu oyuncularımızı gelecek hafta Nevşehir’de kampa alacağız. İki  etapta yapılacak kamp ile ve hazırlık maçlarıyla lige hazır olacağız” diye konuştu. Geride kalan sezonda bazı taraftarların yanlış ve kasıtlı yönlendirme ile  Tarsus Belediye başkanı Haluk Bozdoğan’a hakaret edici tezahüratlarda bulunduklarının hatırlatılması üzerine başkan Cem Kavalcı şunları söyledi: “Spor kardeşliktir, centilmenliktir. Geçen sezon bazı art niyetli kişilerin  kışkırtmasıyla bazı taraftarlar, bu kentin belediye başkanına küfür ve hakaret etmiş olabilir. bunu tasvip etmiyoruz. Bu TİY Taraftar Derneği üyelerini belediye  tesislerine giderek başkan Haluk Bozdoğan ile barıştıracağız.  Gelmezlerse o zaman kendimiz bir Taraftar Derneği kurarız. Başkan Haluk bey son üç maç için otobüs tahsis etti, geçen ay başkanlık maaşını kulübe bağışlayarak destek oldu. Bağış ve desteğinin devamını dilerken bu kentin oda başkanlarının zenginlerinin ve ileri gelenlerinin de TİY kulübüne destek olmasını istiyor ve bekliyoruz”

 MAÇLAR KOCAMAZ STADINDA

Başkan Cem Kavalcı, yeni sezonda TİY takımının maçlarını kendi stadı olan Kocamaz stadında oynayacağını bunun için tesislerin hazırlandığını söyledi ve “Kocamaz stadına 300 tane reklam panosu koyacağız. reklam geliri ile en azından deplasman giderleri ve personel giderlerini karşılayacağız. bu hususta şirketlerden kurum ve kuruluşlardan destek bekliyoruz” diye konuştu. Kavalcı, kulübün eski yönetimlerinin yaptığı borçların ödenmesi için arayış içinde olduklarını, kulübün kişi ve kuruluşlara şu an 32 milyon TL borcu bulunduğunu hatırlattı ve “TİY A.Ş. adı altında şirketleşeceğiz ve ayağımızı yorganımıza göre uzatıp geleceğe güvenle bakacağız. Bunun için tüm STK’lardan, belediye başkanından, işadamlarından ve basından, kısaca sporsever herkesten yardım ve destek bekliyoruz” diyerek sözlerini tamamladı. Başkan Cem Kavalcı Tarsus’taki yerel ve ulusal basın temsilcilerinin de sorularını cevaplayarak gelecekten umutlu olduklarını, el birliği ile 100. yılında küme düşen takımı 101. yılında ayağa kaldıracaklarını sözlerine ekledi.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA