Su Ürünleri Fakültesi’nde mezuniyet heyecanı


Mersin Üniversitesi (MEÜ) Su Ürünleri Fakültesi, 2022- 2023 Eğitim Öğretim yılı mezunlarını düzenlediği coşkulu bir törenle uğurladı.

 

Tarih : 6 Temmuz 2023 Perşembe 10:36

Haber Merkezi

Mezuniyet törenine Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Tahir Alp, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necmiye Canacankatan, fakülte öğretim elemanları, idari personel ile öğrenciler ve öğrenci yakınları katıldı. Atatürk ve silah arkadaşları için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başlayan etkinlik, Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Tahir Alp’in açış konuşması ile devam etti. "Bugün bizim için çok önemli bir gün" diyerek sözlerine başlayan Prof. Dr. Alp, "Az ve öz mezunumuz var. Ülke olarak zor zamanlardan geçtik. Sevgili meslektaşlarım; bu meslekte başarılı olmanın yolu su, doğa ve çevreyi sevmekten geçiyor. Hepinizin meslek hayatında önemli yerlere geleceğinizi düşünüyorum. Sizlerle gurur duyuyorum. Fakültemizde görev alan akademik, idari tüm personelimize teşekkür ediyorum" dedi.

MEZUNİYET PASTASINI BİRLİKTE KESTİLER

Açış konuşmasının ardından Fakülte birincisi Selman Kızılin'e Dekan Prof. Dr. M. Tahir Alp, Fakülte ikincisi Fadime Özmen Mutlu'ya Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fahri Karayakar ve Fakülte üçüncüsü Ferhat Üre'ye Deniz Biyolojisi Anabilim Dalı'ndan Prof. Dr. Sahire Karaytuğ plaketlerini ve hediyelerini takdim etti. Ardından mezun öğrencilere teşekkür ve geçici mezuniyet belgesi takdimine geçildi. Fakülte birincisi Selman Kızılin'e Yetiştiricilik Anabilim Dalı'ndan Prof. Dr. Ferit Rad, Fakülte ikincisi Fadime Özmen Mutlu'ya Balıkçılık Temel Bilimleri Anabilim Dalı'ndan Prof. Dr. Bedii Cicik, Fakülte üçüncüsü Ferhat Üre'ye Balıkçılık Temel Bilimleri Anabilim Dalı'ndan Prof. Dr. Ferbal Özkan Yılmaz, mezun öğrenci Muhittin Özger'e Su Ürünleri Mühendisliği Anabilim Dalı'ndan Prof. Dr. Arzu Özlüer Kunt ve mezun öğrenci Mert Can Acar'a İşleme Teknolojisi Anabilim Dalı'ndan Prof. Dr. Deniz Ayas'ın teşekkür ve geçici belgelerini takdim etmesinin ardından Fakülte birincisi Selman Kızılin yaş kütüğüne isim çaktı. Mezun öğrencilerin hep birlikte mezuniyet pastasını kesmesiyle birlikte mezuniyet töreni sona erdi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA