Kavalcı; “MHP’li Uysal stada giremez”


Bu sezon mücadele ettiği TFF 2. Lig’den 3. Lige düşen Tarsus İdman Yurdu’nda maddi kriz sürüyor. Kulübün sahipsiz bırakıldığını ifade eden Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Cem Kavalcı, “Özellikle takımıza destek olduğunu iddia eden “melek” görünümlü “iblisler” geçtiğimiz sezon ki başarısızlığın mimarıdır. Kulüp Başkanı ben olduğum sürece MHP Mersin Milletvekili Levent Uysal Tarsus İdman Yurdu maçlarına kesinlikle gelemez” dedi.

 

Tarih : 14 Haziran 2023 Çarşamba 15:09

Necdet TAŞ

Bu sezon mücadele ettiği TFF 2. Lig’den 3. Lige düşen Tarsus İdman Yurdu’nda maddi kriz sürüyor. Kulübün sahipsiz bırakıldığını ifade eden Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Cem Kavalcı, “Büyük Tarsus İdman Yurdu’nun gerçek taraftarları; Takımımız gelecek sene yoluna her zamankinden daha istekli ve arzulu şekilde devam edecektir. Farkındayız ki, gelecek sene olumlu anlamda gelişmeler gerçekleştikçe takımımızın itibarını zedelemek isteyenler derinden üzülecektir. Takımımıza geçtiğimiz sezonun ikinci yarısından sonra yapılanlar ve başarısız olması için tüm mücadelesini veren sözde destekçiler ile takımımızın başarısızlığı kaçınılmaz olmuştur” ifadelerini kullandı.

“MELEK GÖRÜNÜMLÜ İBLİSLER”

Geçtiğimiz sezonun ilk devresinden sonra birçok proje görüşmesi yaptıklarını ancak transferi açmak için fakat hep önlerine bir engel konulmaya çalışıldığını kaydeden Kavalcı, “Özellikle takımıza destek olduğunu iddia eden “melek” görünümlü “iblisler” geçtiğimiz sezon ki başarısızlığın mimarıdır. Gelecek sezon herkese ve her şeye rağmen bu takım başarılı olacaktır! Öyle ya da böyle biz transferi de açacağız bu takımı layık olduğu yere de getireceğiz. Prestiji kaybettirilen takımımızın eski prestijini kazanmasını sağlayacağız. Tek arzumuz gerçekten takımımıza gönül verenlerin takımızın yanında her daim yer alması. Gelecek sezonda maçlarımızı oynayacağız yuvamızı Burhanettin Kocamaz Stadyumu’nu tıka basa doldurmanız ve bir an bile susmadan takımımıza destek olmanızdır. Son olarak da şahsım adına şunu söylemek istiyorum; Kulüp Başkanı ben olduğum sürece MHP Mersin Milletvekili Levent Uysal Tarsus İdman Yurdu maçlarına kesinlikle gelemez” dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA