Allegra Ensemble yeniden Mersinlilerle buluşuyor


Mersin Devlet Opera ve Balesi “Bi’ Dünya Müzik" sloganıyla yola çıkan, İtalyanca anlamı "Neşeli Topluluk" olan “Allegra Ensemble” konserini yeniden Mersinli sanatseverler ile buluşturuyor. Konser 9 Mayıs 2023 Salı saat 20:00’de Opera Sahnesi’nde gerçekleştirilecek.

 

Tarih : 8 Mayıs 2023 Pazartesi 12:01

Türk halk müziği ezgilerini klasik müzik ve caz ile harmanlayarak seslendiren, aynı zamanda dünya müziklerinden de örnekler sunan grup, seyircilerle keyifli bir konserde buluşacaklar. Soprano Mehlika Bilgin Karadeniz, 1. Keman’da Ümmiye Özdem, 2. Keman’da Şenzelita Aykanat Bayram, Viyola’da Melda Sak, Viyolonsel’de Hande Ulutaş, Flüt/Mandolin/Vokal’de Müjde Akden, Perküsyon’da Irmak Tokgöz ve Piyano’da Gülriz Tunca’nın olduğu, düzenlemelerini Osman İşmen’nin yaptığı konserde türküler, tangolar, müzikaller, fadolar, şansonlar ve klasik caz parçaları klasik müzik enstrümanları ile çok sesli icra edilecek. Biletler https://www.biletinial.com adresinden ve Sanatcepte uygulamasından temin edilebilir. (Haber Merkezi)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA