CHP, sandık güvenliğini sıkı tutuyor


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tarsus ilçe örgütü, sandık güvenliği konusunda sıkı çalışmasına devam ediyor. CHP ilçe örgütü, sandık görevlileri eğitimlerinin tamamlanmasının ardından, şimdi de avukatlara yönelik olarak 14 Mayıs Seçimleri Hukuk Eğitimi bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

 

Tarih : 27 Nisan 2023 Perşembe 11:29

Haber Merkezi

 “Tarsus'ta Sandıklar Güvende!” başlığıyla gerçekleştirilen program Nikah Salonu’nda yapıldı. Toplantının açılışında konuşan CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, meslektaşlarına seslenerek, “Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına girmemize sayılı günler kala gerçekleştirilecek 14 Mayıs seçimleri, demokratik, laik ve hukukun hakim olduğu bir ülkenin yeniden inşası açısından oldukça kritik. Zaman oldukça azaldı. Böylesine önem arz eden seçimlerde en önemli konu ise sandık güvenliği. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, sandık görevlilerinin bilgilendirilmesi ve güvenliği konusunu oldukça önemsiyoruz. Bugünde, seçimlerde görev alacak siz değerli meslektaşlarımıza, dikkat edilmesi gereken hususlar konusunda ayrıntılı bilgiler verilecek. 14 Mayıs’ın adalet için, hukuk içinde bir milat olacağına gönülden inanıyorum. Yargının bağımsız ve hukukun üstün olduğu, adil ve demokratik Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz. Katılımınızdan ve vereceğiniz katkılardan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi iletiyorum” dedi. Toplantıda daha sonra söz alan CHP Mersin İl Sandık Güvenliğinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Av. Burcu Düzen ise oy kullanma öncesinde yapılması gerekenler, oy verme işlemi sırasında nelere dikkat edileceği, oy sayımı ve döküm işlemleri, şikayet ve nelere itiraz edilebileceği konularında ayrıntılı bilgiler vererek, gelen soruları yanıtladı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA