Başarır; "Nebati seçim kampanyamızın neşesi"


Hazine ve Maliye Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili adayı Nureddin Nebati ile CHP Mersin Milletvekili Adayı Ali Mahir Başarır arasında soğan polemiği yaşandı. Muhalefete soğan üzerinden yüklenen Nebati, “Onlara diyorum ki ‘Git cücüğü ile oynayın biraz, cücüğü ile” dedi. Nebati’ye yanıt veren Başarır ise, “O bizim seçim kampanyamızın neşesi. Erdemli’ye gidiyor, koyundan bahsediyor. Biliyorsunuz Erdemli’de limon yetiştiriliyor. Ama sürekli koyundan bahsediyor, orada koyun yetiştirildiğini sanıyor. İyi ki Çay mahallesine gitmiyor, orada da çay toplamaya kalkar bu” dedi.

 

Tarih : 26 Nisan 2023 Çarşamba 13:10

Haber Merkezi

Bakan Nureddin Nebati, partisinin Mersin’in Silifke İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen programda yaptığı konuşmada, artan soğan fiyatlarına değinerek, “Şimdi onlar mevsimsel şartlardan dolayı oynayan fiyatlarla soğanı konuşurlar. Soğan şu fiyata, bu fiyata gitti’ diyorlar. Şimdi yeni ürünler çıktı ya, soğan fiyatları aşağı gitmeye başladı ya, ben de onlara diyorum ki ‘Git cücüğü ile oynayın biraz, cücüğü ile’. Adamın bütün şeyi şu; ‘Efendim ne olacak bu İHA’lar SİHA’lar, uçaklar, yollar ne işe yarıyor?’ Be mübarek adam! Silifke’nin yoğurdunu, çileğini Ankara ile İstanbul’da yemek için yol lazım, yol. Ama bunu bilmezler, anlamazlar” dedi.

BAŞARIR; “O BİZİM SEÇİM KAMPANYAMIZIN NEŞESİ”

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ise Bakan Nebati’ye mitingde cevap vererek şunları söyledi: “O bizim seçim kampanyamızın neşesi. Erdemli’ye gidiyor, koyundan bahsediyor. Biliyorsunuz Erdemli’de limon yetiştiriliyor. Ama sürekli koyundan bahsediyor, orada koyun yetiştirildiğini sanıyor. İyi ki Çay mahallesine gitmiyor, orada da çay toplamaya kalkar bu. Bu arkadaşımız otobüsün üstüne çıktı, Genel Başkanımıza ‘ezik’ dedi. Ezik, ‘har görülen, ezilen’ demektir. Ezen zalimler utansın. Bir de soğanın cücüğüyle ilgilenin diyor. Nebati’yi seçimde bakan yapacağız, ama arkasına bakan. Mersin’in trafik sorunundan bahsediyor, ama Büyükşehir Belediye Başkanımızın metro projesini onaylamayan da kendisi. Mersin’in trafik sorununun sebebi Nebati’dir.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA