Başkan Özyiğit’ten 23 Nisan mesajı


Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı yayınladığı mesajla kutladı. Başkan Özyiğit mesajında “Huzurla yaşayabilecekleri bir ülke için çocuklarımıza sözümüz var.” dedi.

 

Tarih : 23 Nisan 2023 Pazar 11:44

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Türkiye Büyük Millet Meclisinin 103’üncü kuruluş yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutladı. Başkan Özyiğit, mesajında şu ifadeleri kullandı: “Çocuklarımız bizim geleceğimiz, umudumuz. Her biri gözbebeğimiz, yaşama sevincimiz. Huzurla yaşayabilecekleri bir ülke için onlara sözümüz var. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocuklarımıza armağan eden Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e ve bayramın asıl sahipleri olan çocuklarımıza söz veriyoruz; her ne olursa olsun, tüm gücümüzle çocuklarımıza mutlu bir gelecek sunmak için çalışacağız.  Sözümüzün sorumluluğunu yerine getirmekten asla geri durmayacağız. İyi ki varsınız çocuklar.  Sizi çok seviyorum.  Baharlar, bayramlar sizin için. Milletimizin iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisimizin 103’üncü kuruluş yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA