Başarır; “Mersin’de 6 vekil çıkartacağız”


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili ve 1. sıra Milletvekili adayı Ali Mahir Başarır, Millet İttifakı’nın genel seçimlerde ilk turda en az yüzde 60 oy alacağını ifade ederek, “CHP olarak Mersin’de en az 6 milletvekili çıkartacağız. CHP Mersin’de oy oranını bu seçimde 400 binin üzerine çıkartacaktır” iddiasında bulundu.

 

Tarih : 19 Nisan 2023 Çarşamba 13:47

“ İLK TURDA YÜZDE 60 OY ALACAĞIZ”

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, Mersin 6. sıra Milletvekili adayı Emre Yılmaz, Meclis üyeleri, il ve ilçe yöneticileriyle birlikte saha çalışmaları kapsamında Yeşiltepe, Bahşiş ve Kulak Mahallesinde vatandaşlarla buluştu. Seçimde görev alacak sandık görevlileri ile Nikah Salonu’nda bir araya gelen Başarır, Yeryüzü Pazarı, semt pazarları ve Küçük Minare Cami önünde esnaf ziyaretinde bulundu. Birçok noktada vatandaşlar ve esnafları ziyaret eden CHP’li Ali Mahir Başarır, Yarenlik Alanı’nda da yoğun ilgi ile karşılandı. Birçok vatandaş Başarır ile fotoğraf çektirdi. Millet İttifakı’nın genel seçimlerde ilk turda en az yüzde 60 oy alacağını ifade eden Başarır, “CHP olarak Mersin’de en az 6 milletvekili çıkartacağız. CHP Mersin’de oy oranını bu seçimde 400 binin üzerine çıkartacaktır” iddiasında bulundu.

“MERSİN BUNU UNUTMAZ”

Seçim çalışmaları sırasında gündemi değerlendiren CHP’li Başarır, AK Parti Mersin 1. sıra Milletvekili adayı olan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’ye ye göndermelerde bulundu. Başarır, “Gözlerinden ışık saçan Nureddin Nebati, Mersin’den aday gösterildi. Nureddin Nebati’yi 14 Mayıs’ta başı öne eğik şekilde saraya göndereceğiz. Sandık güvenliğinin sağlanması ve bunun sonunda neler olabileceğini İstanbul seçimlerinde yaşadık. Trafik sorunu yaşanan Mersin’de onlarca araçla seçim çalışması yaparak daha büyük bir sorun yaratan milletvekili adayı Nebati, Diğer yanda, trafik sorununun çözümü için Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin Metro Projesi’ne dış kredi alınabilmesi için imza vermeyen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati. Mersin bunu unutmaz. Az kaldı! Bir dikta yönetimini sandıkta yeneceğiz ve onları göndereceğiz” dedi. NECDET TAŞ’IN HABERİ

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA