Şeytan 3 puanı 4 golle aldı: 4-0


TFF 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Mersin İdman Yurdu evinde ağırladığı Şile Yıldızspor’u 4-0 mağlup ederek iki haftanın ardından 3 puanla tanıştı. Kırmızı Şeytanlara 3 puanı getiren golleri Ferhan Evren, Erdem Onur Beytaş, Tunç Behram ve Mehmet Sefa Etöz attı.

 

Tarih : 12 Nisan 2023 Çarşamba 17:38

Necdet TAŞ

 

TFF 3. Lig  1. Grupta 28. haftasında Yeni Mersin İdman Yurdu ile Şile Yıldızspor karşı karşıya geldi. Baştan sona üstün bir futbol ortaya koyan kırmızı lacivertliler rakibini 4-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Mersin Stadyumunda oynan maça her iki takımda tutuk başladı. Maçın 25. Dakikasında Mersin İdman Yurdu gole yaklaştı. Erdem Onur Beytaş'ın ara pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Tunç Behram topa vurmakta geç kalınca savunma araya girdi. Rakip kalede baskısını artıran İdman Yurdu 27. Dakikada bir kez daha gole yaklaştı. Chris David'in ortasına iyi yükselen Alper'in kafa vuruşu direğin yanından auta çıktı. Mersin İdman Yurdu aradığı golü orta saha oyuncusu Ferhan ile buldu. Rakip kalede oluşan karambolde topu önünde bulan Ferhan'ın vuruşunda top ağlarla buluştu... Golden sonra baskısını artıran temsilcimiz 36. Dakikada farkı ikiye çıkardı. Bir kez daha Şile kalesinde oluşan karambolde bu kez topu önünde bulan Erdem Onur Beytaş'ın vuruşu ağlara gitti. 2-0... Zayıf rakibi karşısında ataklarını sürdüren İdman Yurdu, 45. Dakikada farkı 3'e çıkarma şansını kullanamadı. Kağan Miray Bağış'ın ortasına arka tarafta çok kötü vuran Tunç Behram takımını mutlak golden etti. Maçın ilk yarısı Mersin'in 2-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

 

İKİNCİ YARI KONTROLLÜ OYUN

 

İkinci yarıya da hızlı başlayan Mersin İdman Yurdu 48. Dakikada bir kez daha gole yaklaştı. Erdem Onur Beytaş'ın ortasında arka direkte topla buluşan Tunç Behram topa vurmakta gecikince top dışarı çıktı. 65. Dakikada Mersin, Tunç Behram ile bir kez daha gole yaklaştı. Ceza sahası içinde Erdem Onur Beyraş ile verkaç yaparak kaleciyle karşı karşıya kalan Tunç'un vuruşunda top kaleciden döndü. Rakibine nefes aldırmayan Mersin İdman Yurdu, 70. Dakikada yine gole yaklaştı. Erdem Onur Beytaş'ın 25 metreden vuruşunu kaleci kornere tokatladı. 75. Dakikada bu sefer Chris David uzaktan vurdu top az farkla dışarı çıktı. İkinci yarı birçok gol pozisyonundan yararlanamayan Tunç Behram, Ömer Çakı'nın ortasında topu ağlarla buluşturdu ve farkı 3'e çıkardı. 3-0...  Golden sonra da ataklarını sıklaştıran İdman Yurdu, 84. Dakikada Ömer Önder ile dördüncü gole çok yaklaştı. Ömer Önder'in vuruşunda top az farkla auta çıktı. Maçın son dakikalarında gol arayışlarını sürdüren İdman Yurdu'nda Yusuf Yıldırım'ın kaleye gönderdiği ortasını kaleci son anda köşeden çıkardı. Mersin 90+2'de farkı dörde çıkardı. Furkan Güneş'in vuruşunda kaleciden dönen topu Mehmet Sefa Etöz ağlara gönderdi. Maç 4-0 İdman Yurdu üstünlüğüyle sona erdi. Bu sonucun ardından puanını 57'ye çıkaran Mersin İdman Yurdu liderliğini sürdürdü. İdman Yurdu ligin 29. Haftasında Ankara deplasmanında Hacettepe'ye konuk olacak.

 

STAT: Mersin Stadyumu

HAKEMLER: Batuhan Gültekin, Ömer Akman, Abdülkadir Yılmazoğlu

YENİ MERSİN İDMAN YURDU: Sertaç Güzel, Yusuf Yıldırım, Ömer Alper Tatlısu, Özkan Zileli, Aziz Aksoy, Taygun Vurgun, Ferhan Evren, Chris David, Erdem Onur Beytaş, Kağan Miray Bağış, Tunç Behram

TEKNİK DİREKTÖR: Ersin Aka

ŞİLE YILDIZSPOR: Bartu Kaya, Kadir Bilimlier, Saffet Gurur Yazar, Emre Yucak, İsmail Karakoç, Mert Sarı, Oğuzhan Demir, Yusuf Oral, Mehmet Avcı, Emre Adiloğlu, Berat Vardal

TEKNİK DİREKTÖR: Adnan Özbağcı

GOLLER: Ferhan Evren, Erdem Onur Beytaş, Tunç Behram, Mehmet Sefa Etöz

SARI KARTLAR: Ferhan Evren (MİY) Kadir Bilimlier (Şile)

 

Grupta alınan diğer sonuçlar şöyle

Çatalcaspor 1-1 K.Karaköprü Belediyespor

5 2Orduspor FK 2-1 Hacettepe 1945 SK

Belediye Kütahyaspor 3-2 1922Konyaspor

AmasyasporFK 2-0 Karşıyaka

Nevşehir Belediyespor 3-2 Edirnespor

Yomraspor 2-1 1954 Kelkit Belediyespor

Elazığspor 0-1 Belediye Derincespor

B.G. Ağrı 1970 Spor 1-0 Eskişehirspor

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA