Eleştirilere kulak tıkamayın!


Hükümetin eleştirilere kulak tıkamaması gerektiğinin altını çizen İYİ Parti Genel Kurul İdaresi (GİK) Üyesi Burhanettin Kocamaz, “Depremi yaşayan insanlar da psikolojisi bozulmuş bir şekilde korku içerisinde yaşayacak. İşte böylesine acılı ve sıkıntılı bir dönemde seçime gidiyoruz. Allah’ım ne verirse hayırlısını versin diyoruz ama kararı da Millet verecek. Temennimiz, geleceği görecek, depremi ciddiye alacak, bu yaşananlardan dersler çıkartacak, muhalefetin eleştirilerine kulak tıkamayacak, hoş görüyü geliştirip, ortamı germeyecek ve şov peşinde koşmadan öncelikleri akıl süzgecinden geçirerek belirleyecek bir iktidarın göreve gelmesi” dedi.

 

Tarih : 28 Şubat 2023 Salı 17:21

Hüseyin KIRKGÖZ

Deprem afeti sonrası iktidara yönelik yapılan eleştirilerin dikkate alınması gerektiğini ifade eden İYİ Parti GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz, “Acımız ve kayıplarımız büyük. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, Yaralı vatandaşlarımıza da acilen şifa diliyorum. Sağ kalan depremzedeler halen çadır ve tuvalet bulmakta zorlanıyor, soğuklarla mücadele ediyor, hasta olmamaya çalışıyor. Şimdi, zaman geçirmeden bir an evvel konteyner kentleri kurup, depremin yaralarını sarma zamanı. Rabbim beterinden korusun ve hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Bir taraftan Milletçe yaralarımızı sararken, diğer taraftan da Ülkemizin geleceğini düşünmek, gelecekle ilgili hazırlıklar yapmak zorundayız. Yaşadığımız ve halende artçıları devam eden deprem artık Ülkemizin en önemli ve 1 numaralı sorunu… Artık Ülkemizi yönetmeye talip olanlar, gelecekle ilgili her türlü plan ve programlarını depremi göz önüne getirerek yapacaklar” dedi.

“DERSLER ÇIKARILMALI”

“Bu depremde bir kere daha gördük ki, 21 yıldır Ülkeyi yönetenlerin deprem gerçeğine yönelik hiç bir hazırlığı yokmuş. Bu nedenle ilk depremde tepeden tırnağa büyük bir şok yaşandı. Bu kadar kayıp yaşanmasının sebebi de, ilk gün öğle saatlerinden itibaren deprem bölgesinde olan birisi olarak söylüyorum, depreme hazırlıksız yakalanmak ve enkazlara müdahalede geç kalmak. Üzülerek söylüyorum, gidenler geri gelmeyecek” şeklinde konuşan Kocamaz, “Bu depremde kolunu bacağını kaybeden insanlar ömür boyu sıkıntılarla baş başa kalacak. Depremi yaşayan insanlar da psikolojisi bozulmuş bir şekilde korku içerisinde yaşayacak. İşte böylesine acılı ve sıkıntılı bir dönemde seçime gidiyoruz. Allah’ım ne verirse hayırlısını versin diyoruz ama kararı da Millet verecek. Temennimiz, geleceği görecek, depremi ciddiye alacak, bu yaşananlardan dersler çıkartacak, muhalefetin eleştirilerine kulak tıkamayacak, hoş görüyü geliştirip, ortamı germeyecek ve şov peşinde koşmadan öncelikleri akıl süzgecinden geçirerek belirleyecek bir iktidarın göreve gelmesi… Bu seçim Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi diyorduk. Yaşanan bu felaket, seçimi çok daha önemli hale getirdi. Bu seçimin hafife alınır tarafı kalmadı” ifadelerini kullandı.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA