“Dualarımız depremde yitirdiğimiz canlar ve yaralılarımız için”


AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, Miraç Gecesinin hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak, “Bu mübarek gecede dualarımız depremde yitirdiğimiz canlar ve yaralılarımız için” dedi.

 

Tarih : 17 Şubat 2023 Cuma 11:37

Haber Merkezi

Miraç Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, Türkiye'nin yüreğinde derin yaralar açan, asrın en büyük deprem felaketinin yaşandığı bugünlerde, ülke ve millet olarak kenetlenmeye ihtiyaç duyulduğunu söyledi. Birlik ve beraberliğin, dayanışma ve yardımlaşmanın ne kadar önemli olduğunun Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bir kez daha ortaya çıktığını belirten Yılmaz, Miraç Gecesinin hep birlikte el ele, omuz omuza yürümeye vesile olmasını temenni etti. Yılmaz, mesajında şu ifadelere yer verdi: ‘’Miraç, paylaşma, dayanışma, sevgi, saygı ve güzel ahlak gibi değerlerde yükseliş için büyük bir fırsat. Asrın felaketini yaşadığımız bu günlerde, birlik ve beraberliğin, dayanışma ve yardımlaşmanın ne kadar önemli olduğunu hep birlikte bir kez daha gördük. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Gün kenetlenme günüdür. Gün, yardımlaşma ve dayanışma günüdür. Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin açtığı yaraları sarmak için, devletimiz ve milletimiz el ele vererek, köklerimizden gelen birlik olma bilincini bir kez daha en üst düzeyde sergiliyor. Miraç Gecesi vesilesiyle deprem bölgesinde yitirdiğimiz kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bu mübarek gecede dualarımız deprem felaketinde ahirete irtihal eden vatandaşlarımız için. Rabbim bu gecenin yüzü hürmetine ülkemizin ve milletimizin yardımcısı olsun, her türlü afetten, musibetten  bizleri muhafaza eylesin. Leyle-i Miracımız mübarek, dualarımız kabul olsun.’’

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA