Ordu’ya ’Şeytan’ tokadı: 2-0


TFF 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Mersin İdman Yurdu evinde konuk ettiği takipçisi Orduspor’u 2-0 mağlup ederek hem liderliğini sürdürdü hem de rakibiyle puan farkını 5’e çıkardı.

 

Tarih : 5 Şubat 2023 Pazar 16:47

NECDET TAŞ

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Mersin İdman Yurdu evinde ağırladığı Orduspor'u Erdem Beytaş ve yeni transferi Kaan Bağışcı'nın golleriyle 2-0 mağlup ederek takipçisiyle puan farkını 5'e çıkardı. Mersin İdman Yurdu bu galibiyetle puanını 47'ye çıkarırken, Orduspor ise 42 puanda kaldı.

İLK YARIDA NET GOLLER KAÇTI

Maça hızlı başlayan Mersin İdman Yurdu 8. Dakikada gole çok yaklaştı. Kaan'ın sağdan getirip ortaya bıraktı Erdem Beytaş'ın vuruşu savunmadan döndü. Baskısını artıran İdman Yurdu, iki dakika sonra bir kez daha Erdem Beytaş ile yüzde 100'lük gol pozisyonundan yararlanamadı. Chris David'in müthiş ara pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Erdem'in vuruşu kaleciden döndü. Rakibi karşısında oldukça etkili bir futbol ortaya koyan kırmızı laciverttli temsilcimiz 25. Dakikada bu kez yeni transferi Kaan ile gole çok yaklaştı. Aslan Gök'ün ortasına arka direkte dokunamayan Kaan takımını mutlak golden etti. Mersin plakası olan 33. Dakikada golü buldu. Chris David'in mükemmel ortasına çok iyi yükselen Erdem Onur Beytaş takımını 1-0 öne geçirdi. 1-0...  Golden sonra da ataklarını sürdüren Mersin, 37. Dakikada bu sefer yıldız futbolcusu Chris ile gole yaklaştı. Kaan'ın ortasına iyi bir vuruş yapamanayan Chris takımını mutlak golden etti. 45. Dakikada Mersin bir kez daha Kaan ile mutlak gol pozisyonundan yararlanamadı. İlk yarı Mersin'in 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

KAAN BAĞIŞÇI SİFTAH YAPTI

Maçın ikinci yarısında maçı kendi yarı sahasında kabul eden Mersin İdman Yurdu, Aslan Gök'ün kendi yarı sahasından getirip içeriye yaptığı ortada topu kontrol edip önüne indiren Kaan Bağış takımını 2-0 öne geçirdi. Konuk ekip Orduspor maçın 63. Dakikasında gole yaklaştı. Nevzat'ın yaklaşık 30 metreden yaptığı vuruşu Sertaç Güzel doksandan çıkardı. Oyun kontrolünü elinde tutan İdman Yurdu 87. Dakikada ilk golü atan Erdem Beytaş ile mutlak golü kaçırdı. Umut Aydın'ın ortaya çevirdiği topa Erdem Beytaş çok kötü vurdu. Maç Mersin İdman Yurdu'nun 2-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

STAT: Mersin Stadyumu

HAKEMLER: Tolga Tuna, Uğur Aydoğdu, Rahim Sarıdede

MERSİN İDMAN YURDU: Sertaç Güzel, Aslan Gök, Alper Tatlısu, İbrahim Konuksever, Yusuf Yıldırım, Ferhan Evren, Taygun Vurgun, Chris David, Erdem Beytaş, Tunç Behram

TEKNİK DİREKTÖR: Ersin Aka

ORDUSPOR: Taha Ayan, Samet Cantürk, Nazmi Candoğan, Erhan Karayer, Sinan Morgil, Sergen İlhan, Sefa Küpeli, Özgen Erdem, Nevzat Bilen, Muhlis İstemi

TEKNİK DİREKTÖR: Ahmet Taşyürek

GOLLER: Erdem Onur Beytaş, Kaan Bağışçı

SARI KARTLAR: Taygun Vurgun

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA