Silifke Belediyesi’nde toplu sözleşme sevinci


Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, belediyede görev yapan memur ve sözleşmeli personele tavan fiyat üzerinden yüzde 90 oranında iyileştirme yaptırdıklarını açıkladı.

 

Tarih : 6 Ocak 2023 Cuma 13:11

Haber Merkezi

Başkanlık makamında gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “Belediyemizde çalışan tüm memurlarımız ve sözleşmeli personelimizi yakından ilgilendiren sosyal denge sözleşmesinde iyileştirme yaptık. Vatandaşlarımıza ve şehrimize birlikte hizmet ettiğimiz belediye çalışanı arkadaşlarımızın alın teri kurumadan hak ettiği maaş ve diğer sosyal haklarını zamanında vermek bizim boynumuzun borcudur. Halka hizmet etmek Hak’ka hizmet etmektir. Bunun yolu da aldığımız maaşı hak etmektir. Biz imkanlarımız oranında en fazlasını vermeye çalıştık. Belediyemizin bütçesini de göz önünde bulundurarak bu artışı sağladık. Bizim çalışan arkadaşlarımızdan isteğimiz vatandaşlarımıza tatlı dile ve güler yüz göstermeleridir. Biz, işçimiz, memurumuz ve tüm çalışanlarımızla bir aileyiz. Şehrimize ve halkımıza en iyi en kaliteli hizmeti sunmak için mücadelemize devam edeceğiz. İmzaladığımız sözleşmenin memur ve sözleşmeli çalışanlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Tüm çalışanlarımızla bir bütünüz. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Yeni artışlar hayırlı ve bereketli olsun” dedi.

KARAÇOR: “SOSYAL DENGE SÖZLŞEMESİNİ İMZALADIK”

Türk Yerel Hizmet-Sen Mersin Şube Başkanı Mustafa Karaçor’da yaptığı konuşmada, “Belediye Başkanımız Sadık Altunok’la yaptığımız görüşmeler neticesinde belediyede görev yapan memur ve sözleşmeli personelimizi yakından ilgilendiren sosyal denge sözleşmesini imzaladık.  Sözleşmenin imzalanması sürecinde emeklerini esirgemeyen başta belediye başkanımız olmak üzere başkan yardımcılarına ve kurum yetkililerine teşekkür ediyorum. Sözleşmenin sendikamıza ve belediye çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA