Konaklamalar BN Hotel’den!


ING Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele eden Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi ile BN Hotel Thermal&Wellness arasında “Tek Potada Tek Ruhla” sloganıyla sponsorluk anlaşması imzalandı. Yapılan anlaşamaya göre; bu sezon EuroLeague’de Türkiye’yi temsil edecek turuncu lacivertlilerin rakiplerini BN Hotel misafir edecek. Törende konuşan Çukurova Basketbol As Başkanı Ali Adalıoğlu, “BN Hotel son iki yılda ÇBK’ya ciddi destekler veriyor. Bırakın sponsorluğu Çukurova Basketbol ile bütünleştiler ve ailemizin içinde yer aldılar. Bu konuda BN Hotel yöneticilerine teşekkür ediyorum” dedi.

 

Tarih : 19 Ekim 2022 Çarşamba 15:36

Hüseyin KIRKGÖZ

BN Hotel’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve yoğun katılımın olduğu imza törenine; ÇBK As Başkanı Ali Adalıoğlu, Genel Koordinatör Ender Ünlü, Teknik Sorumlu Zafer Kalaycıoğlu, Baş Antrenör Emre Vatansever, takım oyuncuları, kulüp personelleri, BN Hotel Yöneticileri ve çalışanları ile basın mensupları katıldı.

TEK POTADA TEK RUHLA

Törende açıklamalarda bulunan ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi As Başkanı Ali Adalıoğlu, “Spor; barış, dostluk ve kardeşliktir. Bu klişe olmuş bir söz ama sporun; kentlere ve ülkelere katkıları yadsınamaz. Bu konuda Kulüp Başkanımız Serdar Çevirgen 2017 yılında basketbol adına öyle bir adım attı ki; o adım bir gökdelen gibi büyüdü. Büyümeye de devam ediyor. Tabi ki sporda sponsorluk çok önemlidir. Bir kişi tek başına bir kulübü yönetmeye çalıştığı zaman bir yerden sonra yorulabilir. Bu nedenle kentlerdeki iş dünyasının sponsorluklara desteği son derece önemli. BN Hotel son iki yılda ÇBK’ya ciddi destekler veriyor. Bırakın sponsorluğu Çukurova Basketbol ile bütünleştiler ve ailemizin içinde yer aldılar. Bu konuda BN Hotel yöneticilerine teşekkür ediyorum. Slogan da çok güzel “Tek Potada Tek Ruhla”. Aslında tek potada BN Hotel ve ÇBK değil; bütün Mersin iş dünyasına sesleniyorum. Lütfen bu kulübü yalnız bırakmayalım. 50 yıla yakın gazetecilik yaptım ve doğruları söylemekten aslı çekinmedim, çekinmem de. Ne yazık ki; Mersin iş dünyası, bu konuda sınıfta kalıyor. BN Hotel burada çok önemli bir adım attı. Umarım onların bu adımı; Mersin iş dünyasına örnek olur. Spor kitlesi dünyada her geçen gün artıyor. Biz de ÇBK olarak sponsorlukların daha fazla olmasını istiyoruz. Biz bir aile olmak istiyoruz ve ailemizi büyütmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“BİRLİKTE ŞAMPİYON OLACAĞIZ”

Lansmanda açıklamalarda bulunan ÇBK Takım Kaptanı Esra Ural Topuz, “Bir Mersinli olarak Çukurova Basketbol Kulübü’nde olduğum için çok mutluyum. Ben Fenerbahçe’de de oynadım. Kayseri’de oynadım. Euro Lig’de de oynadım. Birçok deplasmana gittik. Çok tesis gördüm. Kulüp Başkanımız Serdar Çevirgen’in en iyisini yaptığını düşünüyorum. Bizim sadece basketbola odaklanmamızı istiyor. Çok önem veriyor. Bu bizim için çok büyük avantaj. Fenerbahçe’den daha rahat ve daha farklı ortamımız var. Bizden tek isteği işimize konsantre olmamız ve devam etmemiz. Burada bizim konforumuz için her şey sağlanıyor. Bir Mersinli olarak bu otele ikinci kez geliyorum ve gerçekten gurur duyuyorum. Mersin’e böyle bir otel kazandırıldığı için teşekkür ediyorum. Siz turizm sektöründe Mersin’in şampiyonusunuz, biz basketbolda Türkiye’nin şampiyonuyuz. Beraber başarıya yürüyeceğimize ve daha güçlü olacağımıza çok eminim” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından BN Hotel ile ÇBK arasındaki sponsorluk anlaşması için imzalar atıldı. Lansman, pasta kesimi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA