ABD’li yıldızı January, takıma dahil oldu


Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi’nin ’EuroLig şampiyonu’ unvanlı oyun kurucusu Briann January takıma katıldı.

 

Tarih : 13 Ekim 2022 Perşembe 10:11

ÇBK, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 2'nci haftasında evinde oynayacağı BOTAŞ maçının hazırlıklarını sürdürdü. Tesislerde, Başantrenör Emre Vatansever nezaretindeki antrenmanda şut atarak ısınan basketbolcular, esneme hareketlerinin ardından taktik çalıştı. İdmanda Çukurova'nın yeni transferi, ABD milli takımının oyun kurucularından olan EuroLig şampiyonu apoletli Briann January de yer aldı. Takım arkadaşları ve teknik ekiple tanışan January, ısınmanın ardından kondisyonerler gözetiminde kuvvet çalıştı.

ÇUKUROVA HEDEFLERİ OLAN BİR KULÜP

Çukurova forması giymenin kendisini mutlu ettiğini dile getiren January, "Hedefleri olan bir kulüpte bulunmak çok güzel. Takım olarak iyi bir hava yakalayıp 4 kupanın tamamını kazanmak istiyoruz" dedi. 2012'de WNBA şampiyonluğu yaşayan, 2014 yılında ise WNBA All-Star'a seçilen January, 2021-2022 sezonunu Macaristan temsilcisi Sopron Basket'te geçirdi ve takımıyla birlikte EuroLig şampiyonluğunu kazandı. Turnuva boyunca  406 dakika parkede kalan yıldız oyuncu, 134 sayı üretip 54 asist yaptı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA