Rehavete kapılmak yok!


Yeni Mersin İdman Yurdu olarak; sezona şampiyonluk parolasıyla başladıklarını ve bu hedef için gece gündüz demeden, fedakârlık yaparak ilerlediklerini kaydeden Saltık, “Son maçta muhteşem taraftarımız önünde 2-0 galip gelerek liderliğimizi sürdürmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Rehavete kapılmadan, oluşturduğumuz bu kenetlenmeyi bozmadan liderliğimizi sürdürmeyi ve sezon sonunda beklediğimiz o kupayı Mersin’e getirmeyi umuyoruz” dedi.

 

Tarih : 12 Ekim 2022 Çarşamba 12:56

Haber Merkezi

Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık, Belediye Kütahyaspor maçındaki taraftar desteğinden dolayı teşekkür etti. #YükselmeZamanı sloganı ile çıktıkları bu yolda hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerinin altını çizen Saltık, “Bu yolda yalnız olmadığımızı Belediye Kütahyaspor ile oynadığımız maçta çok net gördük. Tüm şehir tek yürek olduk ve güzel bir dayanışma ortaya koyduk” dedi.

“HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK”

Yeni Mersin İdman Yurdu olarak; sezona şampiyonluk parolasıyla başladıklarını ve bu hedef için gece gündüz demeden, fedakârlık yaparak ilerlediklerini kaydeden Saltık, “Son maçta muhteşem taraftarımız önünde 2-0 galip gelerek liderliğimizi sürdürmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Rehavete kapılmadan, oluşturduğumuz bu kenetlenmeyi bozmadan liderliğimizi sürdürmeyi ve sezon sonunda beklediğimiz o kupayı Mersin’e getirmeyi umuyoruz.  Takımımıza her zaman destek olan;  başta Mersin Valimiz Sayın Ali Hamza Pehlivan ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer olmak üzere; tüm İlçe Belediye Başkanlarımıza, maçlarımıza gelerek Takımımıza gönülden destek veren kent dinamiklerine,  Spor Kulüplerimize ve Değerli Basın Emekçilerimize Yönetim Kurulum ve şahsım adına teşekkür ederim. Bu süreçte en büyük teşekkürü tabii ki Kırmızı Şeytanlar Taraftar Grubumuz ve Büyük Mersin İdman Yurdu Taraftarına borçluyuz. Gerek kendi sahamızda gerekse deplasmanlarda Takımımızı yalnız bırakmayarak her zaman her koşulda destekleyen sizlerin bu desteği; inanç, azim ve sorumluluğumuzu arttırmaktadır. Şampiyonluk yolunda başta kadınlarımız ve çocuklarımız olmak üzere bundan sonraki maçlarımızda tüm İdman Yurdu sevdalılarını yanımızda görerek ve aldığımız galibiyetlerle Şehrimizde coşkuyu, sevgiyi, barışı, kardeşliği ve bütünlüğü güçlendireceğimizi umut ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA