Silifke 3 puanla başladı: 2-0


Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grupta ilk hafta maçında Mersin derbisi yaşandı. Grupta mücadele eden Mersin temsilcilerinden Silifke Belediyespor evinde konuk ettiği Homurluspor’u 2-0 mağlup ederek sezona 3 puanla başladı. Lige iyi bir başlangıç yapan ve 3 puan alan Silifke Belediyespor’un gollerini Süleyman Öztürk ve Ramazan Zengin attı. Öte yandan gruptaki bir diğer temsilcimiz Anamur Belediyespor ise Osmaniye deplasmanında Bahçespor’u 5-0 mağlup ederek, ilk haftayı averajla lider kapattı.

 

Tarih : 3 Ekim 2022 Pazartesi 13:40

Necdet TAŞ

Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu son maçta Adaan FK’ya kaptıran Silifke Belediyespor sezona fırtına gibi başladı. Taraftarının da büyük desteğini alan kırmızı lacivertliler Mersin derbisinde Homurluspor’u 2-0 mağlup etmeyi başardı. Silifke’ye 3 puanı getiren golleri Süleyman Öztürk ve Ramazan Zengin attı. Öte yandan karşılaşma öncesi kurban kesilirken, futbolu bırakan ve bu yıl teknik heyet kadrosunda yer alan eski kaptan Mehmet Şıralı’ya katkı ve hizmetlerinden ötürü plaket verildi.

BAŞKAN ALTUNOK: “TAKIMIMIZ DAHA İYİ OLACAK”

Karşılaşmayı tribünden takip eden Silifke Belediye Başkanı ve Silifke Belediyespor Onursal Başkanı Sadık Altunok, “Homurlu 1951 Spor karşısında takımımız sahadan galibiyetle ayrıldı. Yönetimimizi, teknik heyetimizi ve futbolcularımızı tebrik ediyorum. Kendi şahsım ve Belediye olarak her zaman takımımızın yardımcısı ve destekçisiyim. İnşallah takımımız daha da iyi olacak. Takımımız her şeyin en iyisine layık ve hak ediyor” ifadelerini kullandı.

DÖLEK: “TAKIMIMI KUTLUYORUM”

Sezonun ilk maçında kendi taraftarları önünde galip geldikleri için mutlu olduklarını ifade eden Silifke Belediyespor Kulübü Başkanı Gürhan Dölek ise, “Takımımız 45 günlük hazırlığın ardından, ilk resmi maçına Mersinimizin güzide ekiplerinden Homurlu 1951 Spor karşısına çıktı. Karşılaşmadan 2-0 galibiyetle ayrıldık. Teknik heyetimizi ve futbolcularımızı kutluyorum. Takımımız inşallah oynadıkça ritmini bulacak. Bizleri tribünlerden destekleyen taraftarlarımıza ve sporseverlere teşekkür ediyorum. Ligin ikinci maçında da Pazar günü Silifke’de Osmaniye temsilcisi Bahçesporu konuk edeceğiz. Taraftarlarımız ve Silifkeliler bizlere her zaman olduğu gibi güvenmeye devam etsinler. Pazar günü Silifke Şehir Stadına taraftarlarımızı ve Silifkelileri bekliyoruz” şeklinde konuştu.

DEMİR: “İLK MAÇ ZOR GEÇTİ”

Karşılaşmadan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduğunu belirten Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Faik Demir de, “İlk maçta kendi sahamızda oynamamızın vermiş olduğu avantajı iyi kullandık. Hava sıcaktı ve maçın zorlu geçeceğini biliyorduk. İlk maçlar her zaman zordur. Futbolcularım bu sıcakta mücadelelerini verdi. Sonuçta kazanan taraf olduk. İlk maç ilk galibiyetimiz hayırlı uğurlu olsun camiamıza. Bizleri destekleyen taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Önümüzde bir Bahçespor maçı var ona da hafta içi iyi hazırlanıp kendi saha ve seyircimiz önünde kazanacağız” dedi. Silifke Belediyespor ligin 2. maçında Pazar günü saat 15:00’da Silifke Şehir Stadında Osmaniye temsilcisi Bahçespor ile oynayacak. Sezonun ilk maçından puansız ayrılan Homurluspor ise evinde Adana Vefaspor’u konuk edecek.

ANAMUR DEPLASMANDA 5 ATTI

Öte yandan gruptaki bir diğer temsilcimiz Anamur Belediyespor ise Osmaniye deplasmanında Bahçespor’u 5-0 mağlup ederek, ilk haftayı averajla lider kapattı. İlk maçında deplasmanda Osmaniye’de Bahçespor ile Dr. Devlet Bahçeli Stadında karşı karşıya gelen Anamur Belediyespor adeta şov yaptı. Rakibi farklı mağlup etmeyi başaran Anamur, ilk haftadan liderlik koltuğuna oturdu. Anamur Belediyespor önümüzdeki hafta evinde Adana FK’yı konuk edecek. Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta Adana’dan 4, Hatay ve Mersin’den 3’er, Gaziantep’ten 2, Kilis ve Osmaniye’den 1’er takım olmak üzere 14 takım yer alıyor.Bölgesel Amatör Lig’de Türkiye genelinde 80 ilden 14 grupta 196 takım mücadele edecek olup 14 grup birincisinin katılacağı play – off maçları sonucunda 9 takım 3. Lige yükselmeye hak kazanacak.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA