Aslan Gök’ten Edirnespor maçı değerlendirmesi


Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu, Edirnespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Ersin Aka yönetiminde antrenmanlarını gerçekleştiren Kırmızı Lacivertliler, Mersin Stadyumu’nda çalışmalarına devam etti.

 

Tarih : 29 Eylül 2022 Perşembe 14:56

Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan takımın tecrübeli isimlerinden Aslan Gök, Edirnespor maçı ile ilgili konuştu. Zor bir deplasmanın kendilerini beklediğini belirten Gök, “Üst üste 2. deplasman maçımıza gideceğiz ve bu maçı da kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Bunun için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Edirnespor da çıkış arayan bir takım ve hoca değişikliği yaptılar. Zor bir deplasman bizi bekliyor. İnşallah güzel bir oyunla galip geliriz” dedi.

“GALİBİYET SERİSİ YAKALAMAK İSTİYORUZ”

Takım olarak sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını belirten Gök, “Sezona iyi bir giriş yaptığımızı düşünüyorum. Bu sene ligde şampiyonluk adaylarından gösterilen 52 Orduspor’u deplasmanda mağlup etmemiz ne kadar kaliteli bir takım olduğumuzun bir göstergesidir. Lig daha yeni başladı ve önümüzde uzun bir maraton var. Galibiyet serisi yakalayıp ilk devreyi en üst sırada bitirmek istiyoruz” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA