Hayalleri Milli Takımında oynamak


Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen yaz spor okullarının bu yılki konukları Eylül ve Lina oldu. Biri 6 diğeri 7 yaşında olan kız çocuklarının hayali ise ileride kadın futbol milli takımında oynamak.

 

Tarih : 18 Ağustos 2022 Perşembe 09:41

Hüseyin KIRKGÖZ

7 yaşındaki Lina Oruç ve 6 yaşındaki Eylül Ada Yıldırım’ın aileleri Akdeniz Belediyesi tarafından açılan yaz spor okulları kursuna katılarak futbola ilk adımı attılar. Ailelerinin desteğiyle spor okuluna kaydolan ve futbol branşında eğitim alan kız çocukları öğrendiklerini sergilerken göz doldurdu. Hayali ileride kadın futbol milli takımında oynamak olan Lina, çok çalışarak büyük bir kadın futbolcu olmak istediğini belirtti.

“HAYALLERİMİ GERÇEKLEŞTİRDİM”

Lina, “Hocalarımızdan futbolu öğrenmeye çalışıyorum. Öğrendiklerimi geliştirerek ve daha çok çalışarak ileride büyük bir kadın futbolcu olmak istiyorum. Hatta ileride kadın futbol milli takımında oynamak istiyorum. Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa amcamız bizlere böyle bir imkan sağladı. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi. 6 yaşında Eylül Ada Yıldırım ise, futbolu çok sevdiğini ve Akdeniz Belediyesi yaz spor okulları sayesinde hayali olan futbola kavuştuğunu belirterek, “Akdeniz Belediyesi sayesinde hayalimi gerçekleştirdim. Çok mutluyum. Burada çok eğlendik, burası çok güzel bir yer. Futbolu en iyi şekilde öğrenerek ileride büyük kadın futbolcu olmak istiyorum. Gültak başkanımızı çok seviyorum ve bize bu imkanı sağladığı için teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA