Futbolda kolay diye bir şey yok!


Önümüzdeki sezon TFF 3. Lig Birinci grupta mücadele edecek olan İçel İdman Yurdu transferler çalışmalarını sıkı tutuyor. Takımın başına şampiyon teknik direktör Selahattin Dinçel’i getiren kırmızı lacivertliler iç ve dış transferde de ince eleyip sık dokuyor. Gruptaki rakiplerini değerlendiren Kulüp Başkanı Metin Saltık, “Göründüğü gibi kolay bir grup değil. Burada iyi takımlarla mücadele edeceğiz. Kadrolarını şampiyonluğa hazırlayan takımlar var. O nedenle futbolda kolay bir şey yok. Hep birlikte, bir arada olarak sezon boyunca takımımıza gereken desteği vermemiz gerekiyor” dedi.

 

Tarih : 5 Temmuz 2022 Salı 14:39

Neşet TORUN

Geçtiğimiz sezon 2. Lige çıkma şansını play-off finalinde Fethiyespor karşısında penaltılarla kaçıran İçel İdman Yurdu’nda önümüzdeki sezon tek hedef şampiyonluk. Gerçekleşen kura çekimi sonrası İçel İdman Yurdu bu sezon TFF 3. Lig birinci grupta mücadele edecek. 18 takımın yer aldığı Kırmızı Lacivertlilerin grubundaki takımlar şöyle: “ Edirnespor, Çatalcaspor, Şile Yıldız Spor, Belediye Derince Spor, Eskişehirspor, Belediye Kütahyaspor, Karşıyaka, Kalecik Futbol Kulübü, Amasya 1968 Futbol Kulübü, 52 Orduspor FK, Yomra Spor, 1954 Kelkit Belediyespor, Agrı 1970 Spor, Elazığspor, Karbel Karaköprü Belediye Spor, İçel İdmanyurdu, 1922 Konyaspor, Nevşehir Belediyespor.

“GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ KOLAY BİR GRUP DEĞİL”

Herkesin kolay grup diye nitelendirdiği grupla ilgili konuşan İçel İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık, "Göründüğü gibi kolay bir grup değil. Burada iyi takımlarla mücadele edeceğiz. Kadrolarını şampiyonluğa hazırlayan takımlar var. O nedenle futbolda kolay bir şey yok. Hep birlikte, bir arada olarak sezon boyunca takımımıza gereken desteği vermemiz gerekiyor" diye konuştu.

MİY; MERSİN TALİMSPOR OLDU

Öte yandan geçtiğimiz yıllardan bu yana İçel İdman Yurdu isminin "Mersin İdman Yurdu" olarak değiştirilme süreci devam ediyor. İçel İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık ve Yönetim kurulu konuyla ilgili TFF ile görüşmelerine ara vermeden devam ediyor. Şuan 1. Amatör Lig'de bulunan, Mersin İdman Yurdu'nun ismi Mersin Talimspor olarak değiştirildi. TFF'nin bu konuda hassas olması, prosedürlerin tek tek yerine getirilmesini istediği kaydedildi. Resmi olarak önünde hiç bir engel kalmayan İçel İdman Yurdu'nda Başkan Metin Saltık Spor33'e özel açıklamalarda bulundu. Saltık, "Hiç kimse merak etmesin biz bu sezon ismimizi değiştireceğiz. Bizden istenen her şeyi yerine getirdik. TFF ile de koordinasyon halindeyiz" dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA