Sanatçı Uğur Işılak Bozyazı’da konser verdi


Sanatçı Uğur Işılak, Mersin’in Bozyazı ilçesinde konser verdi.

 

Tarih : 11 Haziran 2022 Cumartesi 14:43

AK Parti Bozyazı İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen ve Sahil Yaşam Parkında düzenlenen konsere, sanatçının sevenleri yoğun ilgi gösterdi. Konser öncesi bir konuşma yapan AK Parti Bozyazı İlçe Başkanı Seçkin Taş, konsere gösterilen ilgiden dolayı katılımcılara teşekkür etti. Taş, “Bizim Bozyazı diye bir sevdamız var, Mersin diye bir sevdamız var. Bizim Türkiye diye bir sevdamız var. Biz sevdalı olduğumuz sizlere hizmet etmekten her zaman onur ve gurur duyduk” dedi.

“SIRTIMIZI SİZE DAYAMAKTAN HİÇBİR ZAMAN PİŞMAN OLMADIK”

Cumhur ittifakı olarak millete hizmet etmeye devam edeceklerini kaydeden Taş, "Cumhur İttifakı olarak sizlerle beraber yürümekten, sırtımızı size dayamaktan hiçbir zaman pişman olmadık. Biz sadece sırtımızı milletimize dayarız. Dağdaki teröriste sırt dayamayız. Hepinizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Hoş geldiniz, şeref verdiniz” diye konuştu. Yapılan konuşmanın ardından sahne alan Sanatçı Uğur Işılak, Sahil Yaşam Parkını dolduranlara unutamayacakları bir gece yaşattı. Birbirinden güzel eserlerini seslendiren sanatçıya izleyiciler de zaman zaman eşlik ederek keyifli bir gece yaşadı. Vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşen programın sonunda İlçe Başkanı Seçkin Taş ve MHP Bozyazı İlçe Başkanı Mustafa Kayfeci tarafından sanatçı Uğur Işılak’a çiçek takdim edildi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA