Vezneler hafta sonu açık olacak


Akdeniz Belediyesi, Yenişehir Belediyesi ve Toroslar Belediyesi; emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergilerinin ilk taksitini yatırmak isteyen mükellefler için belediye veznelerini bu hafta sonu açık tutacak.

 

Tarih : 26 Mayıs 2022 Perşembe 13:46

Mersin’in merkez ilçe Toroslar belediyesinden yapılan açıklamaya göre, emlak ve iş yerlerine ait çevre temizlik ile ilan, reklam vergilerinin 2022 yılı ilk taksit ödemeleri 31 Mayıs 2022 Salı günü sona erecek. Toroslar Belediyesinin ana hizmet binasındaki tahsilat veznesi; vatandaşların vergi ödemelerini rahat ve hızlı bir şekilde yapabilmeleri için 28 Mayıs Cumartesi ve 29 Mayıs Pazar günü 09.00-16.00 saatleri arasında hizmet verecek. Mükellefler, vergi ödemelerini veznelerden nakit veya kredi kartıyla yapabilecekleri gibi Toroslar Belediyesinin www.toroslar-bld.gov.tr internet adresinde bulunan e-belediye sistemi üzerinden T.C. kimlik numarasını girerek online olarak da gerçekleştirebilecek. Vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için ödemelerini son güne bırakmamalarını isteyen belediye yetkilileri, veznelerde yoğunluk oluşmaması amacıyla 31 Mayıs 2022 Salı günü sona erecek olan emlak, ÇTV ve ilan, reklam vergileri için tahsilat veznelerini bu hafta sonu açık bulunduracaklarını bildirdi.

AKDENİZ BELEDİYESİ VEZNELERİ HAFTA SONU AÇIK

Akdeniz Belediyesi de emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergilerinin 2022 yılı birinci taksit ödemelerini yasal süresi içinde ödemek isteyen vatandaşlar için bu hafta sonu merkez binada bulunan veznelerini açık tutacak. Akdeniz Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından vergi mükellefi vatandaşlara yapılan duyuruda, emlak, çevre temizlik ve ilan ve reklam vergilerinin 2022 yılı birinci taksit ödemelerinin yasal süresinin 31 Mayıs 2022 tarihinde sona ereceği hatırlatıldı. Açıklamada, Akdeniz Belediyesinin hem muhtemel yoğunluğu önlemek hem vergi mükellefi vatandaşların iş ve işlemlerini kolaylıkla tamamlamalarını sağlamalarını hem de gecikme durumunda fazla ödeme ile karşılaşmalarını önlemek amacıyla 28-29 Mayıs 2022 Cumartesi ve Pazar günleri 10.00-16.00 saatleri arasında merkez binada bulunan ödeme veznelerini açık tutacağı bildirildi.

YENİŞEHİR BELEDİYESİ VEZNELERİ HAFTA SONU AÇIK OLACAK

Yenişehir Belediyesinde Emlak, Çevre Temizlik ile İlan ve Reklam Vergisi ödemeleri için vezneler bu hafta sonu da açık tutulacak.  Hafta içi ödeme imkânı bulamayan vatandaşlar hafta sonu hizmete devam edecek veznelerden ödemelerini kolaylıkla yapabilecek. Emlak, Çevre Temizlik ile İlan ve Reklam Vergilerinin 2022 yılı birinci taksit ödemeleri için son tarihi 31 Mayıs Salı günü. Yenişehir Belediyesi vatandaşların ödemelerde sıkıntı yaşamamaları ve mağdur olmamaları için hafta sonunda veznelerini açık tutacak.  Yenişehir Belediyesinin resmi web sitesi www.yenisehir.bel.tr adresinden de yapılabilen vergi ödemelerini veznelerden yapmak isteyen mükellefler hafta sonu 09.00 ve 17.00 saatleri arasında Belediye ana hizmet binasında bulunan veznelere başvurabilecek. Vatandaşlar veznelerden nakit veya kredi kartı ile ödemelerini yapabilecek.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA