Orman gönüllülerine ve jandarmaya yangın eğitimi


Mersin Orman Bölge Müdürlüğü, havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte orman yangınlarına karşı teyakkuza geçti. Bu çerçevede, yangınla mücadele ekiplerine destek vermek isteyen gönüllüler ile jandarmaya eğitim verildi.

 

Tarih : 15 Nisan 2022 Cuma 11:18

Mersin Orman Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Mut Orman İşletme Müdürlüğünce "Vatanı Korumaya Ben De Varım" sloganıyla orman yangınlarıyla mücadele gönüllüsü olmak isteyenlere eğitim verildi. Ayrıca Mut İlçe Jandarma Komutanlığının talepleri doğrultusunda jandarma personeline de eğitim verilerek görüş alışverişinde bulunuldu. Eğitimde, Mut Orman İşletme Müdürü Necmi Poscu ve Orman İşletme Şefi Faruk Yirik tarafından orman yangınlarında müdahale teknikleri, iş güvenliği, ekipmanlar ve ekipmanların kullanımı konuları teorik olarak verilerek, yangın müdahale araçları tanıtıldı ve katılımcılara yangın söndürme teknikleri uygulamalı olarak anlatıldı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA