DİRİLİŞ DÖNEMİNE GİRDİK!


Transferde bütün sorumluğun kendisinde olduğunun altını çizen İçel İdman Yurdu Teknik Direktörü Ender Alkan, “Bütün transferlerin sorumluluğu bende. Gelen ve gidenlerin tüm sorumluluğu bende. Artık diriliş dönemine girdik. Bu takım eninde sonunda 2. Lige çıkacak ama hedefimiz sadece 2. Lig değil. Daha üst ligleri de istiyoruz. Bu kent mutlaka bir gün yine Süper Ligi görecek. Bunun için de adımlarımızı sağlam atmak istiyoruz. İyi günde kötü günde bu kentin takıma destek olması lazım” dedi.

 

Tarih : 5 Ocak 2022 Çarşamba 15:20

Necdet TAŞ

TFF 3. Ligde mücadele eden temsilcimiz İçel İdman Yurdu, ligin ikinci yarısı için hazırlıklarını Mersin’de  sürdürüyor. Teknik Direktör Ender Alkan’ın yönetime verdiği liste doğrultusunda üst liglerde top koşturan 2 oyuncu takıma kazandıran kırmızı lacivertliler 3. Oyuncuyla da anlaşmak üzere. Forvet bölgesi için Nezih Özer ile anlaşan İdman Yurdu, başaralı orta saha oyuncusu Ömer Çiçek ile de anlaştı. Hem ikinci yarı hazırlıkları hem de transferle ilgili konuşan İçel İdman Yurdu Teknik Direktörü Ender Alkan, “Antalya’da kamp yapmak çok pahalı olduğu için orada kamp yapmadık. Kampa harcayacağımız parayı transferlere harcayacağız. Kamp sıkıntısını Mersin’de çözüyoruz. Çok da verimli geçiyor. Bizim için Mersin yeterli. Güzel hava için takımlar orayı tercih ediyor ama hava bakımından Mersin çok daha avantajlı” dedi.

“EN FAZLA 5 TRANSFER YAPACAĞIZ”

Ligin ikinci yarısındaki ilk maçta 16 Ocak’ta Ağrıspor ile oynayacaklarını hatırlatan Alkan, kadroya mutlaka takviye yapacaklarının altını çizerek, “Sahaya 11 oyuncu çıkartıyoruz. Birileri oynayacak birileri yedek kalacak. Eğer başrol olarak ilk 11’de sahaya çıkmaya istiyorsan ona göre mücadele edeceksin. Çalışacaksın. Formanın hakkını vereceksiniz. Takıma ne kadar faydalı olursan o kadar fazla süre alırsın. Kimin ne kadar süre alacağına futbolcuların kendileri yani performansları karar verici olacak.  Başkanımızla hemen hemen her gün görüşüyoruz. Gelen gidenler olacak. İstediğimiz oyuncular üst ligden ya da kendi takımlarında forma giyip takımlarına destek olan oyuncular. 2 oyuncuyla kesin anlaştık. 3. Oyuncuyla da anlaşmak üzereyiz. Birkaç gün sonra isimler kamuoyuna açıklanır. Şuana kadar 3 oyuncu tamam ve en fazla 5 transfer yapacağız” ifadelerini kullandı.

“KADROYU ŞİŞİRMEK İSTEMİYORUZ”

Fazla transfer yapmayacaklarının altını çizen Alkan, “Kadroyu şişirmek istemiyoruz. Sadece ligin ikinci yarısı için değil, gelecek yılın da hazırlıklarını tamamlayıp takımın iskeletini kurmak istiyoruz. Takımı kaliteli ve genç isimlerle kurup üst ligleri zorlamak istiyoruz. Alacağımız oyuncular direkt 11’de oynayacak oyuncular. Alacağımız oyuncular bir üst ligden ve takımlarına ligin ilk yarısında çok faydalı olan oyuncular. Çok sağlam bir 10 numara transferimiz olacak. İsmi açıklanınca sizler de göreceksiniz ne kadar kaliteli biri olduğunu. Zaten oynamayan oyuncuyu transfer yapmayız. Bütün transferlerin sorumluluğu bende. Gelen ve gidenlerin tüm sorumluluğu bende. Bunu açıkça ifade etmek istiyorum. Alacağımız oyuncularda performans kadar karakterleri de önemli. Buna da bakıp öyle transferler yapıyoruz. İyi oyuncular almak yeterli değil, takıma da uyum sağlayacak isimler olmalı. Yeri geldiğin de yedek kalmayı sorun etmeyecek isimler olmalı. Bu kente gelmek istemeyen futbolcularla işimiz olmaz” şeklinde konuştu.

“KENTİN SALTIK AİLESİNE DESTEK VERMESİ GEREKİYOR”

 Tesisleşme için kulüp yönetiminin çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Alkan, “Kaldığımız tesis binası yenilecek. Saltık ailesinin bu konuda büyük planları var. Mersin’deki belediye başkanlarının da buna destek olması lazım. Yoksa bu vebalin altında kalırlar. Artık diriliş dönemine girdik. Bu takım eninde sonunda 2. Lige çıkacak ama hedefimiz sadece 2. Lig değil. Daha üst ligleri de istiyoruz. Bu kent mutlaka bir gün yine Süper Ligi görecek. Bunun için de adımlarımızı sağlam atmak istiyoruz. İyi günde kötü günde bu kentin takıma destek olması lazım. Futbol başka bir şey. Futbol hayat demektir. Bu şehri daha da güzelleştirmek istiyorsak İçel İdman Yurdu’na daha fazla destek vermek gerekir” diye konuştu.

“BAŞARILI OLACAĞIMA İNANIYORUM”

Mersin’de bulunmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu vurgulayan Alkan, “Sözleşmem 1.5 yıllık ama duruma göre sözleşmemi uzatabilirim. Bu karşılıklı memnuniyetle ilgili bir durum ama şuan her şey çok güzel gidiyor. Bu şehre, takımıma, taraftarımıza, yönetimimize ve kendime güveniyorum. Mutlaka başarılı olacağız. Çünkü bu kentte olmaktan ve bu takımın başında olmaktan büyük keyif alıyorum. Kısa ve uzun vadede planlarımız var. Bu kente ve bu kulübe çok faydalı olacağıma inanıyorum. Yönetim ve taraftarın da bu konuda bana inancı tam. Şehri sürekli geziyorum. İnsanların ilgisinden memnunum. Şehirle aramızda büyük bir kan uyuşması var. Çok güzel tepkiler alıyorum. Geldiğimizden günden beri yenilmiyoruz ama bu yeterli değil. Grupta lider Fethiyespor ile birlikte en az yenilgi alan takımız. Ama dediğim gibi yeterli değil” dedi. 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA