Başkan Kılınç: "Fırsatçılara geçit vermeyeceğiz"


Mersin’in Anamur ilçesinde zabıta ekipleri, marketlerde fahiş fiyata karşı denetim yaptı. Konuyla ilgili konuşan Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, son günlerde ülke gündeminde olan fahiş fiyat tartışmalarına yönelik olarak zabıta müdürlüğü ekipleri ile ilçede bulunan marketlerde etiket kontrolü ve fiyat denetimi yaptıklarını belirtti.

 

Tarih : 28 Aralık 2021 Salı 10:14

Döviz kurunun artması ile birlikte yüzde yüzü aşan fiyat artışlarının, son dönemde dövizde yaşanan düşüşle birlikte aşağıya doğru çekileceğini belirten Belediye Başkanı Kılınç, bu süreci fırsata çevirmeyi düşünenlerin vatandaşlar üzerinden para kazanmasına müsaade etmeyeceklerini belirtti.

“FAHİŞ FİYAT UYGULAMASINA RASTLAMADIK”

Yapılan denetimlerde şu ana kadar fahiş fiyat uygulamasına rastlamadıklarını da belirten Başkan Kılınç: "İlçemizde bulunan marketlere yönelik etiket kontrolü ve fiyat denetimi yapıyoruz. Şu ana kadar herhangi bir olumsuz duruma rastlamadık. Denetim yaptığımız iş yeri yetkililerinin de temennisi fiyatların biran önce düşmesi şeklinde. Krizi fırsata çevirerek sadece para kazanmaya odaklanmayan, vatandaşın cebini de düşünen esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın temel gıda maddeleri başta olmak üzere bütün ihtiyaçlarını en uygun fiyata alabilmesi için denetimlerimizi arttırarak sürdüreceğiz" dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA