Anamur’da Poçulu adaylığını açıkladı


Anamur Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Özkan Poçulu, başkan adaylığını açıkladı. Esnafların her türlü hibe desteklerinden KOSGEB kredilerinden faydalanmaları için çalışma yapacaklarını ifade eden Poçulu, “Esnaflarımızın üniversiteye giden çocuklarına maddi destek sağlanacaktır. Doğal afetlerde esnafımızın yanında olacağız. Birçok kamu kuruluşları ile esnaflarımız için ortak projeler yapmak istiyoruz. Odamızın cenaze aracı ile Anamur halkına hizmete devam edeceğiz. Esnaflarımızın her türlü sıkıntısında gece gündüz yanında olacağız” dedi.

 

Tarih : 7 Aralık 2021 Salı 13:52

Adem GÜNEŞ

Özkan Poçulu, düzenlediği basın toplantısında, esnafların sorunlarını en iyi bilen ve en kısa sürede çözecek bir yönetimle yola çıktıklarını belirterek, getirecekleri yenilikleri anlatarak, çıkmış olduğu bu yolda kendisini yalnız bırakmayan esnaflarla birlikte esnafların sorunlarını çözmek için Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.

“KOSGEB KREDİLERİ İÇİN ÇALIŞMA YAPACAĞIZ”

Esnafların her türlü hibe desteklerinden KOSGEB kredilerinden faydalanmaları için çalışma yapacaklarının altını çizen Poçulu, “Esnaflarımıza bu konuda bilgi en kısa sürede ulaştırılacak. Basit usul muhasebe evraklarının en ekonomik şekilde tutulmasına devam edilecektir. Esnaflarımızın tüm sicil, kayıt, terk ve vize işlemleri odamız tarafından yapılacaktır. Üyelerimizin mesleki faaliyetleriyle ilgili fuarlara oda imkânları ölçüsünde katılmaları sağlanacaktır. Oda yönetim kurulu olarak üyelerimiz daha sık ziyaret edilerek sorunları dinlenecektir. Üyelerin sorunlarını çözmek için gerekli üst kuruluşlarla çalışmalar yapacağız. Engelli olan vatandaşlarımıza yardımcı olmak için derneklerle sürekli irtibat halinde olacağız. Akülü araba için maddi destek ve çalışmalar yapacağız. Esnaflarımızın üniversiteye giden çocuklarına maddi destek sağlanacaktır. Doğal afetlerde esnafımızın yanında olacağız. Birçok kamu kuruluşları ile esnaflarımız için ortak projeler yapmak istiyoruz. Odamızın cenaze aracı ile Anamur halkına hizmete devam edeceğiz. Esnaflarımızın her türlü sıkıntısında gece gündüz yanında olacağız. Hep birlikte sizlerin desteğiyle başaracağız. Sizler bize ne kadar yakın olursanız bizim azmimiz o kadar yüksek olur inancındayız” ifadelerini kullandı.

ÇETİN: “ADAY DEĞİLİM”

Öte yandan Anamur Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın mevcut Başkanı Ahmet Çetin, Ocak ayında yapılacak seçimde aday olmayacağını açıkladı. Aday olmayacağını ifade eden Çetin, “Sizlerin destekleriyle 3 dönem Anamur Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı görevinde bulundum. Başkanlığımız döneminde elimizden geldiğince sizleri en güzel şekilde temsil ettim. Sizlerin zorluklarla ödediğinizi bildiğim oda aidatlarını ve oda gelirlerini hiçbir zaman boşa harcamadım, hoyratça kullanmadım. Esnafımızın ödediği aidatları ve gelirlerimizi yine esnaflarımıza geri harcayarak sizleri desteklemeye gayret gösterdim. Yeri geldi, iş yeri zarar gören esnafımıza, esnaflarımızın üniversite kazanan çocuklarına, özellikle pandemi döneminde kapalı olan esnaflarımıza destekte bulunduk. Kısacası esnaflarımızdan topladığımızı yine esnaflarımıza fayda sağlayacak işlerde kullandık. Ocak ayı içerisinde yapılacak olan Anamur Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı seçimlerinde aday olmayacağım. Yeni seçilecek olan yönetimin de sizleri en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Aday olan bütün arkadaşlarımıza başarılar diliyor, esnaflarımıza hayırlı işler, bol kazançlar diliyorum” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA