Ülke kaynaklarını israf ettirmeyelim!


Mersin, Adana ve Gaziantep MHP Milletvekilleri, “Adım Adım 2023, İl İl Anadolu” Programı kapsamında, MTSO’yu ziyaret etti. Ziyarette konuşan MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, “Hassas değerlerimizi kullanmayalım, kullandırmayalım. Ekonomi adına ise ülke kaynakları israf edilmemesini bekliyoruz” dedi.

 

Tarih : 6 Aralık 2021 Pazartesi 13:21

Mersin, Adana ve Gaziantep Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekilleri, “Adım Adım 2023, İl İl Anadolu” Programı kapsamında, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nı (MTSO) ziyaret etti. MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Meclis Başkanı A. Hamit İzol, Yönetim Kurulu Üyeleri Yalçın Darıcı, Çetin Kanar, Nedim İkanç ve Meclis Üyesi Mustafa Kabadayı’nın konuk ettiği vekiller, iş dünyasının beklentilerini ve taleplerini dinledi.

“HASSAS DEĞERLERİMİZİ KULLANDIRMAYALIM”

Görüşmede MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan özellikle birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Mersin’in ne istediğini, ne beklediğini tüm partilerin iyi bildiğini kaydeden Kızıltan, “Biz bu isteklerimizin yerine gelmesi için tüm partilerin el ele verip kent için çalışmasını, şehrimizi kalkındırmasını bekliyoruz. Artık belediye meclislerinde uyum sağlandığını ve Mersin için ortak çalışmalar yapıldığını görmek istiyoruz” dedi. “İkinci olarak hassas değerlerimizi kullanmayalım, kullandırmayalım” diyen Kızıltan, ekonomi adına ise ülke kaynaklarının israf edilmemesini beklediklerini söyledi. Çukurova’nın birlikte hareket etmesi halinde Türkiye’nin en büyük ticaret ve sanayi havzası olabileceğine işaret eden Kızıltan, ortak stratejik ve kalkınma planı yapılması gerekliliğini belirtip, Mersin’e ikinci ana konteyner limanı yapılmasını istediklerini bir kez daha hatırlattı. Meclis Başkanı A. Hamit İzol, üretimdeki maliyet artışlarına dikkat çekerek özellikle müteahhitlerin yaşadığı sıkıntılara işaret etti. İş dünyasına bu süreçte verilecek desteklerin önemine değinen İzol, özellikle asgari ücret tartışmalarına çözüm olarak, yapılacak vergisel düzenlemeleri gösterdi. Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Darıcı ulaşım altyapısındaki sorunlara değinirken Çetin Kanar, eğitim sistemindeki hatalar nedeniyle ara eleman bulunması noktasında yaşanan sıkıntıları anlattı. Nedim İkanç ise vergisel düzenlemelerde ve vergi barışları nedeniyle yaşanan sorunlara değindi.  MHP Mersin Milletvekilleri Baki Şimşek, Olcay Kılavuz, Adana Milletvekilleri Ayşe Sibel Ersoy, Muharrem Varlı ve Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan ile partililerin katıldığı görüşme, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA