Pankart provokasyonu!


Mersin’in Silifke ilçesinde kimliği belirsiz kişilerce Silifke’nin farklı noktalarına “Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde HDP’li olmayanlar işten atılıyor, HDP’ye üye ol işin çözülsün dedi işten çıkarttı” yazılı imzasız pankartlar asıldı. Pankartların önünde bir açıklama yapan CHP Silifke İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, "Mersin halkı bir bütün olarak Mersinimize silifkemize hizmet için gecesini gündüzüne katan Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer e sahip çıkmaya devam edecektir" dedi.

 

Tarih : 28 Ağustos 2021 Cumartesi 17:01

"MİLLETİ BİRBİRİNE DÜŞÜRMEYE ÇALIŞIYORLAR"


Pankartların önünde bir açıklama yapan CHP Silifke Başkanı Bünyamin Uçar, Bu provokasyonu yapan, göz yuman, gereğini yapmayan, alçaktır, onursuzdur, namussuzdur. Mersin ve Silifkemizin farklı yerlerine asılan bu pankart ile milletimizi birbirine düşürmeye çalışanlar avucunuzu yalayacaksınız. Bu vatan sahipsiz değildir. Kan emici yarasa olduğunuzu biliyorduk bunu bu gece kendinizde itiraf ettiniz. Gece yarısı asıtığınız bu pankartla aslında ne kadarda zavallı ve çözümsüzlük içinde çırpındığınızı anlatıyorsunuz. Sizi ne kadar rahatsız ettiğimizi biliyoruz, kusura bakmayın sizi rahatsız etmeye devam edeceğiz" dedi. 


"ÇİRKİN DAVRANIŞ"


Büyükşehir Belediyesi'nin tüm provokasyonlara rağmen hizmetlerine aralıksız devam edeceğinin altını çizen Uçar, "Mersin büyükşehir belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer siz yarasalara rağmen Mersin halkına hizmet etmeye devam edecektir. 20 yıldır ülkemizin bütün değerlerini el birliği ile yok edenler bu çirkin davranışınızla bu çözümsüzlüğünüzü kapatamayacaksınız. Mersin halkı bir bütün olarak Mersinimize silifkemize hizmet için gecesini gündüzüne katan Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer e sahip çıkmaya devam edecektir" ifadelerini kullandı.  NECDET TAŞ'IN HABERİ 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA