Mersin, TİY’İ sahiplenmeli!


Misli com 2. Lig Beyaz Grupta mücadelesi verecek olan temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu spor kulübünü ziyaret eden Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, "Mersin’in köklü kulüplerinden olan temsilcimize sadece Tarsus’ta yaşayan vatandaşlarımız değil, Mersin olarak hep birlikte destek olmamız gerektiğini düşünüyorum. Biz İl Müdürlüğü olarak elimizden geleni temsilcimiz için yapmaya hazırız. Bu güzel tesisin Tarsus ilçemize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

 

Tarih : 6 Ağustos 2021 Cuma 11:24

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Misli com 2. Lig Beyaz Grupta Süper Lig mücadelesi verecek temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu spor kulübünü ziyaret etti. Tarsus’ta yaptığı inceleme ve temaslarının ardından Misli com 2. Lig Beyaz Grupta Süper Lig mücadelesi verecek temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu spor kulübü ziyaret eden Demir, Tarsus İdman Yurdu Kulüp İdari Amiri Cumali Kırbıyık’a 2021-2022 sezonu için başarı dileklerinde bulundu. Tarsus İdman Yurdu tesislerinde gerçekleşen ziyarette Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yatırım İnşaat şube müdürü Abdullah Çakmak, Tarsus Gençlik ve Spor İlçe müdürü Mehmet Öztürk ve Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) başkanı Mithat Ertaş hazır bulundu. 


"ELİMİZDEN GELENİ TEMSİLCİMİZ İÇİN YAPMAYA HAZIRIZ"


2021-2022 Futbol sezonunda süper lig mücadelesi verecek temsilcimiz Tarsus İdman Yurduna başarılar dileyen İl Müdürü Demir, “Bu sezon 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübüne süper lig yolunda başarı, esenlik dolu, fair-play çerçevesinde sakatlıksız iyi bir sezon geçirmelerini diliyorum. Mersin’in köklü kulüplerinden olan temsilcimize sadece Tarsus’ta yaşayan vatandaşlarımız değil, Mersin olarak hep birlikte destek olmamız gerektiğini düşünüyorum. Biz İl Müdürlüğü olarak elimizden geleni temsilcimiz için yapmaya hazırız. Bu güzel tesisin Tarsus ilçemize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle temsilcimize başarılı bir sezon geçirmelerini temenni ediyorum" dedi. Ziyaretin sonunda Tarsus İdman Yurdu Kulüp İdari Amiri Cumali Kırbıyık, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ve beraberindekileri Tarsus İdman Yurdu tesislerini gezdirdi.


DEMİR'DEN KİTAP CAFE'YE ZİYARET


Öte yandan Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Tarsus İlçe Müdürlüğü'ne bağlı gençlik ve spor yatırımları kapsamında yapımı devam eden Kitap Kafe ve tesislerde incelemelerde bulundu. İl Müdürü Ökkeş Demir'in Tarsus'taki incelemelerine Tarsus Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Öztürk ve Yatırım İnşaat Birimi Şube Müdürü Abdullah Çakmak eşlik etti.  Demir, ilk olarak ilçede faaliyet gösteren spor tesislerinde Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Spor Okulları bünyesinde Basketbol, Judo, Halter ve Yüzme branşlarında eğitim alan sporcularla bir araya gelerek bir süre sohbet etti. Daha sonra 2021-2022 eğitim öğretim yılı öncesi öğrenci yurtlarında yapılan hazırlık çalışmalarla ilgili yurt müdürlerinden bilgi alan Demir, Tarsus’ta yaşayan gençler için yapımı başlatılan Kitap Kafe de incelemeler yaparak Tarsus ilçe müdürü Mehmet Öztürk'ten bilgi aldı.


"MEVCUT TESİSLER YETERSİZ"


Türkiye’nin en büyük ilçesi Tarsus’un 350 bin nüfusuyla 59 kentten büyük olduğuna vurgu yapan Demir, "Tarsus ilçemiz tarihi kültürel zenginliğinin yanı sıra genç nüfusuyla potansiyeli yüksek bir ilçemiz. İlçe gençliğinin nezih ve güvenli mekanlarda gençlik ve spor faaliyetleri ile konaklama yapabilmeleri için Gençlik ve Spor Bakanlığımız çatısında İl Müdürlüğü olarak bütün imkan ve olanaklarımızı seferber ediyoruz. Mevcut tesislerimizin artık Tarsus'un gençliğine ve sporuna yetişmediğinin farkındayız. İl Müdürlüğü olarak gerek spor, gerek gençlik, gerekse yurt hizmetlerimizde özellikle geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimiz için var gücümüzle hizmet etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA