Demir’den ASKF’ye ziyaret


Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) başkanlığına yeniden seçilen Mithat Ertaş ve yönetim kurulunu ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

 

Tarih : 6 Ağustos 2021 Cuma 11:22

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, geçtiğimiz Haziran ayında gerçekleştirilen olağan genel kurulda 311 oy alarak yeniden Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığına seçilen Mithat Ertaş ve yönetimine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.  Demir, yaptığı ziyarette ASKF başkanı Ertaş’a ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerinde bulunarak şunları söyledi, “Mersin ASKF başkanı Mithat Ertaş ve yönetiminin yeni dönemde çok önemli başarılara imza atacağına inanıyorum. Amatör Spor Kulüplerimize ASKF ile birlikte elimizden gelen desteği vereceğiz. İlimizde Amatör sporu kalkındırmak için yapılacak faaliyetleri, alp yapı ve tesisleşme konularında işbirliği içerisinde yapacağımız ortak çalışmalarla Amatör sporu hak ettiği yerlere getireceğimize inanıyorum. ASKF Başkanı Mithat Ertaş’a ve yönetimine tekrar hayırlı olsun diyor, başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı. 

 

ERTAŞ: "BİZLERE İNANANLARIN YÜZLERİNİ KARA ÇIKARMAYACAĞIZ"


Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’in nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren ASKF Başkanı Ertaş ise şunları söyledi; “Göreve başladığı günden bugüne Amatör spora, sporcuya ve tesisleşmeye önem veren Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ökkeş Demir’e teşekkür ediyorum. 22 yıldır yürüttüğüm ASKF başkanlığımı en son yaptığımız olağan genel kurulda bana ve yeni yönetimime verdikleri desteklerden dolayı minnettarım. Sırtladığımız yükün ne kadar önemli ve ağır olduğunun bilincindeyiz. Bizlere inananların yüzlerini kara çıkarmayacağız" ifadelerini kullandı. 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA