Türkiye dördüncüsü oldu


Mersin Yahya Akel Fen Lisesi öğrencisi Mustafa Bora Köseoğlu , bugün açıklanan YKS sonuçlarına göre sayısal alanda Türkiye dördüncüsü oldu.

 

Tarih : 28 Temmuz 2021 Çarşamba 14:25

YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) 26-27 haziran tarinlerinde gerçekleşti. 4 Ağustos'ta açıklanması beklenen sınav sonuçları bugün açıklandı. Mersin Yahya Akel Fen Lisesi öğrencisi Mustafa Bora Köseoğlu , matematik ve fen bilimleri alanında  birer yanlış yaparak Türkiye dördüncüsü olmayı başardı. Köseoğlu sayısal alanda 552 yerleştirme puanı aldı. 99 diploma ortalaması ile mezun olan genç eşit ağırlık bölümünde 744. ve TYT alanında da 22. sıraya yerleşti.

 

OKUL MÜDÜRÜNDEN TEBRİK


Okul Müdürü Bayram Çelik yaptığı açıklamada , ''Okulumuz öğrencilerinden Mustafa Bora Köseoğlu , bügün açıklanan YKS sonuçlarına göre sayısal alanda Türkiye 4. sü olmuştur. Öğrencimize bize bu gururu yaşattığı için çok teşekkür ederim . Ayrıca böyle başarılı ve düzgün katakterli bir evlat yetiştirdikleri için anne babasına, yine öğrencimizin gelişimine katkı sunan idareci arkafaşlarıma, öğretmelerimize ve YFL çalışanlarına sonsuz şükranlarımı sumarım" ifadelerini kullandı. 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA