Korksaydım buraya gelmezdim!


İçel İdman Yurdu Teknik Direktörü Cem Kavçak,

 

Tarih : 27 Temmuz 2021 Salı 13:14

Necdet TAŞ


İçel İdman Yurdu Teknik Direktörü Cem Kavçak'ın hedefi şampiyonluk. İçel İdman Yurdu'nun şampiyonluk hedefi koymasının kendisi korkutmadığını aksine daha da heyecanlandırdığını ve hırslandırdığının altını çizen Kavçak, Mersinli futbolseverlerden destek istedi. 


"KORKACAK OLSAM BURAYA GELMEZDİM"


İçel İdman Yurdu'nun şampiyonluk hedefi koymasının kendisi korkutmadığını aksine daha da heyecanlandırdığını ve hırslandırdığının altını çizen Kavçak, "Şampiyonluk hedefi beni korkutmuyor ve bu hedef bende baskı oluşturmuyor. Korkacak olsaydım buraya gelmezdim. Daha öncede Şampiyonluk hedefi olan kulüplerde çalıştım. Daha düşük bütçeli takımlarda da başarılı oldum. Ben buraya gelirken İçel İdman Yurdu ile sadece Şampiyonluğa odaklanmadım. Gelecek adına projelerede inandım. Hedef elbette Şampiyonluk, ancak sağlam temeller olmak zorunda. Çok paranız olabilir. Ama 'hazıra dağ dayanmaz' diye bir ata sözümüz var. Binanız çok lüks olabilir ama temeli sağlam olmak zorundadır..Benimde, ekibiminde amacı Şampiyonluktan daha fazlasını başarmak. Dediğim gibi,  Mersin benim için önemli. Hedefleri, hayalleri olan bir şehir. Benimde hedeflerim, hayallerim var. Ve ben bir gün o çok istediğim üst liglerde olacağım. Bunu yaparkende uygun Kulübü bulmak Zorundasınız. Herşeye para olarak bakamayız. Evet bizim işimizde bu. Bu işten para kazanıyoruz, evimize ekmek götürüyoruz. Ama çalıştığımız kulüplerde neden iyi anlamda bir iz bırakmayalım ki" diye konuştu. 


"MERSIN YARALI BIR FUTBOL ŞEHRİ"


Mersin'in futbolda potansiyelinin büyük olduğunu ancak bunu kullanamadığının altını çizen İdman Yurdu Teknik Direktörü Kavçak, "Mersin yaralı bir futbol şehri. Potansiyeli çok yüksek ancak bugünki bulunduğu durum acı verici. Hepimiz üzgünüz. Mersinli olmasamda bir futbol sever olarak üzgünüm. Ancak şuan buraya dert yanmaya gelmedim. Teknik adamlarında idealleri vardır. Benimde var.  Bunu da nekadar çok istediğimi sahaya çıkan takımımda görülmesini isterim.  İzleyenler keyif almalı oynanan futboldan. Sadece 3 puan değil amacımız. Keyif alan ve keyif veren takım olacağız. Saha içinde birden fazla planımız olduğunu göreceksiniz. Deneyeceğiz. Herşeyi deneyeceğiz. Asla pes etmeyeceğiz. Koşacağız sahada ama delicesine değil. Zekamızla koşacağız" şeklinde konuştu. 


"MERSİN BİZE İNANSIN"


Mersinli futbolseverlerin kendisine ve takımına inanmasını isteyen Kavçak, "İstediğimiz oyuncuların piyasasına baktığımıza bazı kulüplerin ücretleri çok çok yükselttiğini görüyoruz. 500 istiyor oyuncu. 700 istiyor. Bu ücretler bu ligler için çok yüksek. Elbette onayladığımız oyuncuları alıyoruz ama kulübün bütçelerinide ilerisi için korumak zorundayız. Yani illa şu oyuncu olsun demiyorum. Ama kendi sistemim içinde en iyisi değil, en doğru transferi istiyorum.  Mersin bize güvensin. Bize inansın. Ben elinde sihirli değnek olan biri değilim ama herkes şunu bilsin. Son düdüğe kadar mücadele olacak parolamız. Önce ben inanmak zorundayım buna. Mersin'de inansın. Futbolcularda inanacak buna. Hep birlikte bu şehre yeni bir zafer yaşatacağız Allah'ın izniyle" ifadelerini kullandı. 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA