Tarsus’ta üzüm kesimine izin verildi


Mersin’in Tarsus ilçesinde üzüm kesimine izin verildi. 2021 yılı üzüm kesim ve ihracat izinlerinin verilmesi kapsamında Orta Akdeniz Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü koordinasyonunda oluşturan komisyona eşlik eden Tarsus İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü teknik personellerince üzüm olgunlaşma kontrolü yapıldı.

 

Tarih : 30 Haziran 2021 Çarşamba 13:14

Tarsus İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hayri Erdoğan, olgunluk kontrolünden sonra kesim için izin verdiklerini söyledi. Erdoğan, “İlçemize bağlı üzüm üretiminin yoğun olduğu mahallelerde gerekli olgunluk kontrolü yapıldı. Kontroller neticesinde üzüm kesimlerine 29 Haziran 2021 tarihinden itibaren izin verilmiştir. 30 Haziran 2021 tarihinden itibaren de ihracatına izin verilmiştir. İhracatı ve Kesimi izin verilen çeşitlerimiz Yalavo incisi, early prima, Trakya ilkereni, perlet, ergin, çekirdeksiz gibi erkenci çeşitlerdir. Çiftçilerimize hayırlı ve bereketli hasatlar olsun” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA