Alanya ile Tarsus kardeş takım oldu


Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu, Süper Ligin flaş takımı Aytemiz Alanyaspor ile kardeş takım oldu. Protokol imza töreninde konuşan Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Şahin Kırbıyık, "Alanyaspor ile Tarsus İdman Yurdu’nun kardeş takım olmasına vesile olan değerli Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu’na çok teşekkür ediyorum. Tarsus İdman Yurdu olarak bizler de ileri ki yıllarda bir Alanyaspor gibi olabilirsek ne mutlu bize" dedi.

 

Tarih : 29 Nisan 2021 Perşembe 12:24

Hüseyin KIRKGÖZ


Süper Lig'deki temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor, Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu ile kardeş takım protokolü imzaladı. Alanyaspor Tesislerinde yapılan imza töreninde, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve Tarsus İdman Yurdu Başkanı Şahin Kırbıyık hazır bulundu. 


ÇAVUŞOĞLU: "KULÜP YÖNETMEK DÜNYANIN EN ZOR İŞİDİR"


Törende konuşan Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Türkiye'nin köklü takımlarından Tarsus İdman Yurdu'nun değerli başkanı ve kulübümüzün de sponsorlarından olan Şahin Kırbıyık ağabeyim burada. Kendisi zor bir görev üstlendi ve Tarsus İdman Yurdu Başkanı oldu. Tabi bu işler kolay değil. Kulüp yönetmek dünyanın en zor işidir. Şahin ağabeyime başarılar diliyorum. Bugün itibariyle Aytemiz Alanyaspor ile Tarsus İdman Yurdu'nun kardeş kulüp protokolünü imzalıyoruz. Alanyaspor yönetimi olarak da Şahin ağabeyimiz ve Tarsus İdman Yurdu'nun yanında olacağız. Elimizden gelen her şeyi onlar için yapacağız" dedi.


KIRBIYIK: "ALANYASPOR GİBİ OLMAK İSTİYORUZ"


Aynı zamanda Alanyaspor'a olan Kırbıyık Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı da olan Tarsus İdman Yurdu Başkanı Şahin Kırbıyık ise Alanyaspor'un, Türkiye'nin ve bölgenin gözde ekiplerinden birisi olduğunu belirterek, "Alanyaspor ile Tarsus İdman Yurdu'nun kardeş takım olmasına vesile olan değerli Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'na çok teşekkür ediyorum. Tarsus İdman Yurdu olarak bizler de ileri ki yıllarda bir Alanyaspor gibi olabilirsek ne mutlu bize" dedi. 


Tarsus İdman Yurdu Başkanı Şahin Kırbıyık daha sonra Alanyaspor'un antrenmanı öncesi tatlı ikram ederek yarın oynanacak Fenerbahçe maçında başarılar diledi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA