Yiğit, gazeteciye yapılan saldırıyı kınadı!


İçel İdman Yurdu Basın Sözcüsü Halim Yiğit yaptığı yazılı açıklama ile İçel İdman Yurdu-Şile Yıldızspor karşılaşmasında Gazeteci Ahmet Sütcü’ye yapılan saldırıyı kınadı.

 

Tarih : 26 Nisan 2021 Pazartesi 13:39

Halim Yiğit yaptığı yazılı açıklamada; " İçel İdman Yurdu Spor Kulübümüz ile Şile Yıldızspor arasında oynanan müsabaka öncesi Basın  Emekçisi Ahmet Sütcü ile Stad Güvenlik Görevlisi arasında geçen üzücü münakaşa ve Ahmet Sütçü’ye uygulanmaya çalışılan haksız mobing uygulamasının etik değerler ile bağdaşmadığı gerçeği ortadadır. Ahmet Sütcü,  Esenler Erokspor deplasman maçımızda, kulübümüze karşı skandal niteliğindeki uygulamaları haber yaparken de bu tür uygulamalara maruz kalmış ve stada girişi engellenmeye çalışılmıştı. Basın emekçilerinin sağlıklı bir şekilde haber yapabilmelerinin desteklenmesi hepimizin görevi olmalıdır. Bu vesileyle Ahmet Sütcü kardeşimize, maruz kaldığı tavır nedeniyle geçmiş olsun dileklerimi iletir, bu tür davranışların bir daha yaşanmamasını dilerim" dedi.

NE OLMUŞTU?


İçel İdman Yurdu-Şile Yıldızspor maçını takip etmeye gelen Gazeteci Ahmet Sütcü, karşılaşma öncesinde stadyum içinde mobbinge ve sözlü şiddete maruz kaldığını açıklamıştı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA