Başarılı antrenörlere plaket


Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Bedensel engelliler milli Takım Antrenörleri Zübeyde Yıldız ve Ahmet Sekman’a başarılarından dolayı Plaket takdim etti.

 

Tarih : 7 Mart 2021 Pazar 10:58

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai kentinde düzenlenen Dünya Para Atletizm Grand Prix'inde Bedensel Engelliler Atletizm Milli Takımımızda görev alarak millilerimizin 3 altın, 3 gümüş ve 5 bronz olmak üzere toplam 11 madalya kazanmalarında büyük pay sahibi olan Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Antrenörlerinden Zübeyde Yıldız ve Ahmet Sekman’ı başarılarından dolayı tebrik ederek Plaket takdim etti.

"BİZLERİ GURURLANDIRDILAR"

Spor Hizmetleri Müdürü Osman Yıldızbakan ve Spor faaliyetleri sportif değerlendirme ve takip şube müdürü Vedat Akyar’ında hazır bulunduğu kabul de konuşan İl Müdürü Ökkeş Demir, “Dubai’de gerçekleştirilen ‘Dünya Para Atletizm Grand Prix'inde’ Bedensel Engelliler Atletizm Milli Takımımız millilerimizin toplam da 11 madalya kazanmaları bizleri ziyadesiyle gururlandırdı. Olimpiyat kotası mücadelesi verilen bu önemli şampiyona da görev alan kurum Antrenörlerimiz Zübeyde Yıldız ve Ahmet Sekman’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz" ifadelerini kullandı. Kurum Antrenörleri Zübeyde Yıldız ve Ahmet Sekman ise İl Müdürleri Ökkeş Demir’e teşekkür ederek çalışmalarında başarı dileklerinde bulundular.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA