Silahla yaralanan köpeğin durumu iyiye gidiyor


Mersin’in Tarsus ilçesinde ateşli silahla vurulan köpeğin sağlık durumunun iyiye gittiği bildirildi. Ekolojik rehabilite alanında gözetim altında tutulan köpeğe çalışanlar, yaşam savaşını kazandığı için ’Kahraman’ adını verdi.

 

Tarih : 17 Şubat 2021 Çarşamba 11:06

Tarsus’un Mithatpaşa Mahallesinde henüz kimliği belirlenemeyen kişiler, ateşli silahla bir köpeği vurmuş, yaralı köpek mahalle sakinlerinin ilk müdahalesinin ardından Tarsus Belediyesi veteriner hekiminin başarılı operasyonu ile hayata tutunmuştu. Şu anda Tarsus Belediyesi’nin ekolojik rehabilitasyon alanında gözlem altında tutulan yaralı köpeğin sağlık durumu ile ilgili bilgi veren Veteriner Hekim Onur Terli, “Köpeğimizin durumu şu an gayet iyiye gidiyor. Günlük antibiyotik tedavisine devam ediyoruz. Yabancı cisimden kaynaklı enfeksiyonlar oluşmasın diye antibiyotik tedavisi uyguluyoruz. Büyük bir şişlik var yara bölgesinde. Bunu gidermek için uygun ilaçları kullanıyoruz. Antibiyotik tedavisi bittikten sonra şişliği indirmek için sabunlu sıcak su ile her gün masaj yapacağız. Köpeğimizin genel durumu iyiye gidiyor” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA